Sony真無線豆豆 WF-1000XM4 (13)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
銀就合理
之前都係話7月頭咁上下
8月個期應該係戴定頭盔同計到最壞情況
我同你一樣都係前幾日訂都收到email都係銀色。想問個白痴問題,係咪啫係星期二先到貨?好想撞吓運氣睇吓星期一有冇
但我本身預左真係要等到8月 依家有驚喜
依層我都唔知 但上次26號發售日依到d巴打唔係都係25收到email 第二日就拎得咩
我聽日打去問下先
咦原來係咁!唔該巴打!我聽日都去tst睇吓經過去問吓先~ 我本身都預下個月先有,依家收到email即刻好心急
a105 apple music d 歌係咪唔可以down落sd card
爬左post有人話有d app係過唔到落sd card
得個16gb咁咪即係淨係可以聽streaming
23號幫個fd訂多隻黑仲係處理中
Sony store?
yes
唔知有冇睇錯,見日本仔tws版都用倒?
早幾日訂銀色,721有貨
Sony 訂?上面有ching幾日就拎得
但tws啲聲日本仔試完冇驚喜
standard 版就話勁好聲
落舖頭試過,降噪同音質就屌打架啦
但如果耳仔細有機會好唔舒服,同埋講電話嘅話係 AirPods Pro 會比較好

結論:講電話用 AirPods Pro,聽歌用 XM4
我想等下個禮拜自己張卡截數先但唔知會唔會搞到要等耐啲
夏天戴 WH 出街真係地獄熱撚死
我本身都冇諗住買身痕去試完發現音場好闊依家好想衝
請問師兄邊度訂
sony online store
之前有試過,但一出冇冷氣嘅地方就會熱到滴水出黎
吓App唔可以過落Sd card?原本仲想買黎用kkbox 聽
我唔知係咪我唔識搞 我係應用程式/檔案到都搵唔到點轉
然後sony個網有寫部分受版權保護既音樂係轉移唔到落sd card到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞