Sony真無線豆豆 WF-1000XM4 (13)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
試過真心覺得正不過貴左啲
用緊xm3都係出緊呢啲問題
有機會係瑕疵貨
不嬲都off 左。
有冇ching知同頭戴式WH比有咩分別?
同埋想問一下 ios 設定內既聲音與觸覺回報內既耳筒安全係幾時開始有?因為發覺自有左無捐壓縮後就連聲都細左,剛剛去返個設定度 off 左降底高音量後就正常返,因為之前個音量扭盡都硬係覺得差少少咁。
油耳加外國(英/加)用是咪頭戴式好d
基本上應該大同小異
WF 適合夏天
WH 適合冬天, 音質好D
長時間戴應該WH 會舒服過WF(撇除天氣)
Noise Cancelling 應該接近,而WF可以入耳,戴耳棉應該再多D physically 隔音
thx 咁我應該買wh了
我wh 夏天都基本上要有冷氣先用
85t個橢圓形好撚唔掂
被迫買xm4
外國冬天笠耳保暖用
終於有個正常人,成班殘果粉腐評
講清楚啲,係iphone先要聽垃圾aac。
我上星期訂,寫9月1先到
呢個po WF1000XM4嚟
唔講無線講有線咩
唔好自爆太多啦 個地點有點多餘 唔講都討論到
之前用真無線耳機一路都有個煩惱
就係容易藏污納垢無論你幾俾心機清潔都係會有啲位清潔唔到
跟住有日見到個朋友AirPod pro用咗成年都新嘅一樣
然後佢話俾我知佢用blu tack幫助清潔
我試咗之後發現真係好有效
統計一下
iPhone 撚
An撚
都係類似泥膠嗰啲咁嘅嘢,文具舖有得賣
依家啲耳機設計可能有啲窿窿罅罅
有時有啲污物走咗入去就好難搞
用呢啲咁嘅泥印一下啲污物就會癡返晒出嚟變返好乾淨
清晒啲污糟野之後先再慢慢抹
其實都係睇吓有冇心機去keep住乾淨
我會花咁嘅時間係因為見過有朋友嘅airpod真係污糟到好恐怖
日積月累嘅千年污垢想清都清唔到
認真? 舊blue tape其實越來越污糟,拎起成舊耳屎咁
我清潔到咁上下次數就會揼咗佢換過舊新
咁大排有排都用唔晒
6月26號係門市比錢,仲未有任何消息
想問問各位到時會電話通知取貨?
今日試過有一個問題
就係聽聽下突然左耳冇聲 右耳啲聲好似壞左咁kick住
過左幾秒之後自動reboot 跟住冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞