Sony真無線豆豆 WF-1000XM4 (13)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
ching我訂銀色,你訂黑色既話應該真係要八月
係咪要SONY專門店先有?
早兩日跌咗落地已花
冇問題師兄係咪放
但係新買嗰陣唔係好覺
呢幾日好覺
我未買
等出左燒費劵先
skip左佢咪得,影相係for 360 audio, tidal先有用,基本上唔洗影
呢個係已知嘅版本bug, 我去專門店試隻demo都係咁。佢哋話已經同日本講左,等出update firmware先fix 到
佢唔係nc變ambient,而係nc/ambient-> off。所以你用ambient嗰陣就會好似有時開一開NC,用NC感覺會似突然開一開ambient。
若果想唔會有跳下跳下嘅感覺,可以喺冇需要用nc or ambient嗰陣,直接用off,乜都唔開
有冇副廠膠推介
利申細耳道

上去sony試個陣原耳棉用s都入唔到會甩
換左sp800n個ss膠就入到

但想睇下有冇邊款副廠膠可以揀
橫掂都要買順便升級
https://youtu.be/Lz_Lij9U0RY
韓仔測試
可以參考下
thx

On9… qc earbuds冇可能第五 AirPods Pro冇可能第二
我覺得樓上講得啱
但戴上去黑色都唔差,只係黑色靚啲
可能個人喜好
On9仔 貪便宜
老老實實,由推出用到而家 xm4 既問題係多過我之前隻 85t 好多,先係一程錦上路至中環既車程之間有不下十次既叮叮聲,有時甚至右邊直頭係 short 到斷斷下,要將佢擺返落充電器再戴返先正常,另外有時聽唔到電話,尋晚不論打出又好接電話又好係完全冇反應,要 off 左藍牙用返部電話聽先得,電量唔知點解左邊會快冇電過右邊,右邊仲有 50 幾電量但左邊己經冇電 off 埋,以上呢 d 問題至少向 85t 係甚少出現,我再比多少少機會希望黎緊有 update 可以改善呢 d 問題。
叮叮聲?
你有冇熄咗紅圈位置?
或者試下reset個耳機
我右邊都試過一次個panel㩒極都冇反應
一次斷線
兩次都要放番落盒再拎出黎先正常番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞