[高達扭蛋/盒蛋討論區10] MSE / FORTE / FW# / G FRAME / NX / SDFC etc

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
見現時點仲有 $220-240 一set6款
買完先見到信和235鋪有, 唔知賣晒未

靈格斯條天線好鬆
想問下有無得直接散買mk2同飛機
睇吓孤仔仲有冇話説琴晚單入mk2,之後佢俾錯咗飛機我,今朝去換好似已經收咗牌
觀塘邊度有得賣?想買一套
觀塘好似好少玩具鋪 模型就多 (明眼人除外)
港魂正義係咪未出貨?
email話27號先開始派
留名
出面仲有無4隻/3隻set買?
ins大把
仲係prepare shipping
MSE 20? 21?
量產型Nu 應該同NEXT一樣出哂Fin Funnel同INCOM

https://twitter.com/gasha_komagata/status/1419539828736094214

新EX謎題
①木星ではない
②侵略してくる敵と戦うMS
③地球圏?のMS
➃最終機体
https://twitter.com/gasha_komagata/status/1419540825650827268
20仲有位咩?, btw,呢隻冇得A/B 好易量產
K澤:
趁住4日連假一次過睇哂crossbone到dust
一讀完亢奮到想一彈lineup出哂X1 X2 X3 Pez Batalla(支援機)
EX再出埋Vigna-Ghina II。就快爆出嚟果陣,我既理性就發作
哎果然我都仲係人類呀

話我知唔識處理感情既人係垃圾
只可以抵達人類境界、心靈扭曲既我
所築構既未來lineup就係以下哩款喇

下一彈EX
①唔係木星
②侵略既敵人同對戰既MS
③地球圏?既MS
➃最終機體

19彈彩色測試品送到嚟
真係要賣500yen?型到仆街
鳩估
21: Strike E IWSP、雷姆、雷姆(UC配色)、X1、X2
22: 量產Nu(Fin Funnel)、量產Nu(INCOM)
EX33 迪士尼
EX34 GN ARM/黃金吉姆連大便
EX35 今期謎底

月供MSE
K澤: 夠鐘交租 起身返工啦

係20同21
死亡先鋒剩低果兩個同木星人面機有無機會商品化埋,鋼七最齊係1/100比例,但模型呢三隻無咩機會商品化
①木星ではない 唔係木星=唔係CROSSBONE?
②侵略してくる敵と戦うMS
③地球圏?のMS 2/3 同外星侵略者對抗?
➃最終機体

AGE-FX?
ELS QUANTA?
極期待量產nu
機戰主角機
始源GGG (9UP)
一定係高達系列
當OG計基本上大部份都可以符合上面4項

如果係AGE呢3部都有機
AGE1 FULLGRANSA (本身AGE-1出左)
AGE2 DH
AGE FX (3唔係最終機體)

阿爺老豆阿孫3部一齊出?
黑百合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞