[高達扭蛋/盒蛋討論區10] MSE / FORTE / FW# / G FRAME / NX / SDFC etc

1001 回覆
4 Like 5 Dislike

即係一開盒,AB 款一定係中間?
各位有愛嘅ching準備好賣屎忽比k大未
一模多用
起碼出番幾set ex先
係驚佢出完通販之後
唔知幾耐先出ex重衰
Perfect strike同普通紅渣等左好耐都無聲氣
正義就一早應該要咁啦屌佢
https://twitter.com/gasha_komagata/status/1427884069430300675?s=19
都仲係咁converge feel冇改過,條腰好幼
幾靚仔
EX 唔會出全覆式掛?
係就做到盡噴咀位加埋關節啦 整啲唔整啲
通販彈 造型算係咁啦
20彈仲有新關節
希望X1, 2, 3, FC連續幾彈+EX combo出哂
Ghost, Anchor應該又要拎籌排到2046

主角機差唔多出齊
不過論個別系列除咗馬反、X後期、00S1比較齊整
好多都差部敵對機
NT-1, MK-V, 新安州, 卡碧尼, The O...
守株待兔不如攞FW自改算啦
出齊x123已夠
新安州一定跟新自護先有睇頭
真係出嘅話應該係銀雷級數嘅野
出多D比較大路既中低檔量產機
比5年佢唔知出到下面幾多隻

自護類: 強人 高機動型勇士 (勇士J 勇士M) 力奇大魔2
泳隊: 魔蟹 肥蟹 雙面蟹 拳霸 波子蟹
秦坦斯類: Hi-Zaku, Marasai
奧干類: 吉姆2, 力奇
阿古捷斯類: 加薩C, 刀片大魔, 渣古3.
連邦類: 陸吉, 狙吉2, 吉姆改, 吉姆3, GUN-EZ

W類: 獅子座 羊座 金牛座 海蛇
SEED類: 札多系列 M1 村雨 突擊刃 WINDOM
00類: GN-X GN-X III
Gn-X, GN-X III出嘅話一定係同一彈嘅1/2
但都幾期待佢會出,00第一季真係差GN-X

Seed嘅話仲有排出
屌架命運同Converge一樣

除左有關節
出GN-X一定有人儲30隻GN-X
唉 大鑊
Ching一言驚醒洛克人
29隻 其中一隻係gn-flag
想要zanscare
唔介意佢開新坑....G巾!
真係好嘔心
如果20彈出異色雷姆
我情願X1, X2係1/2

其實有配率之後一SET都係貴$30-50左右
唔玩量產 壓力好小啫
如果係揀黎儲又撞正豬頭骨嗰4款
仲可以低價入手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞