[高達扭蛋/盒蛋討論區10] MSE / FORTE / FW# / G FRAME / NX / SDFC etc

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
前主角機
雖然seed d 唔會入
但單色波鞋號點都好過合體地台掛
effect 去左邊

唔係又黎一pack effect EX pack ar
sf好似都無包光翼
有so call龍騎兵特效已經收貨了
差到死 全部高得地台少少 好冇feel
有米既可以買BANDAI出果隻食玩BASE
https://gumpla.jp/other/435722
不過一個台要成十幾廿蚊
幾百蚊隻連光翼都冇,垃圾
呢個應該插唔到龍騎兵
k澤好度縮
遲吓sf同命運光翼又出effect set鋤多你兩嚿
龍騎兵應該無法 個屎忽唔係3mm
諗起MB/MR隻SF個台都特別麻煩
k澤: V2你地都買啦 其實唔難
頭重腳輕 衰到你
不過唔係好似exs咁我都可接受,同埋始終係日本市場決定佢出個方向,事實係近兩年嘅ex選角都多人買,有人受就Keep住咁玩

又諗返起一開頭主要出冷門類機體嘅ex,讚尼克死得太慘直接無埋zanscare line
出呢隻應該有人買
但講真前兩年喺呢個po開口中mse出華沙哥cb已經好撚興奮即刻狗衝
K澤識玩
專揀冷門但有market嘅選角做擴闊mse product variety
一個唔覺得炒車又可以用返熱門角sf,命運呢堆嚟回血
AOZ既機已經好好例子
冷門機唔會出模型既product, 好多人都會買
黎緊5週年重要似出TR6 Queenly
想佢出多少少boss level 單眼機
出面重有無 ex15
出贊尼克同車轆兵死得慘
但之後又夠膽出都係冷門嘅華沙哥先好嘢

但好似自從將自由放入ex嘗到甜頭就係咁出熱門嘢
Zanscare應該係tv系列反派機地底泥 華沙哥人氣起碼係佢地10倍,zanscare最靚仔應該係頭3集果部試作機夏克
K澤feel到原來d人都受咪繼續,市場決定一切,不過吸毒3人組三部呢啲冷門野擺ex係唔錯

唯有用牛高啲支架擺全炮pose
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞