點解次次啲人傾傾下都會消失(2)

728 回覆
3 Like 1 Dislike

連登有愛

連登有愛

連登有愛

連登有愛

聽緊哥哥首 潔身自愛

連登有愛

有個好鐘意既女仔 呢排話心情唔好 就唔用whatsapp了
一日開一次whatsapp 覆我一次 覆完就off要第日先再開whatsapp(佢last seen顯示冇覆完我就冇上線了)
但我個心就仲係好煩 因為要隔成日先有得同佢傾計
搞到我又成日亂諗野 愈諗愈煩

最近既回覆係話 睇下返工時間 再同我約時間踩單車

唉真係好煩

唔洗咁煩喎 我自己都會心情唔好唔用WhatsApp

咁我係咪唔好係咁whatsapp佢 驚佢一on 見到7-8個messages 會覺我煩反感
之前佢兩日冇開whatsapp 我打比佢 whatsapp佢 話擔心佢 佢叫我唔洗膽心

真係唔洗咁擔心 只係想靜下only
慢慢慢慢心情就會變番無咁down

連登有愛

我一直都有俾野自己做
但無奈既係每一日都會有d靜落黎既時候

連登有愛

我一直都有俾野自己做

其實好多方法我都試過
但不開心便不開心也別勉強的慰問
所以變到依家半放棄狀態

可能較左只有聯絡人睇到 但del左你電話

搭單問
如果我見唔到佢icon同last seen
喺broadcast度send唔到嘢比佢
但係睇到佢status
咁其實佢有冇del我contact

連登有愛

我一直都有俾野自己做

其實好多方法我都試過
所以變到依家半放棄狀態

總會有方法企返起身
雖然我仲係海底冰封緊

搭單問
但係睇到佢status

我唔知 我send第二次send到俾佢

我一直都有俾野自己做

其實好多方法我都試過
所以變到依家半放棄狀態

總會有方法企返起身
雖然我仲係海底冰封緊

我同左ex一齊之後就冇諗起/掛住初戀
不過散左之後又打回原形

連登有愛

我都A0 但朋友個伴侶既野我都會照搭嘴講下笑同比下意見 啲朋友唔會話你A0識條春咩其實經已好開心

我一直都有俾野自己做

其實好多方法我都試過
所以變到依家半放棄狀態

總會有方法企返起身
雖然我仲係海底冰封緊

不過散左之後又打回原形

仲掛住係初戀定係ex

搭單問
但係睇到佢status

多數依啲都係搵朋友電話試下最實際
其實心態真係好緊要
我以前都會對呢啲嘢睇得好重要
人地無表示無反應我都會問係咪自己問題
但其實係自己太過著緊
遇上一個人好似好岩傾就會對呢個人好緊張
間接人地都會feel到有啲驚你
放慢一啲由自己出發 好似平時同frd texting咁
鍾意就覆 唔想覆就遲啲先覆 想轉話題就轉
同埋盡量講casual 輕鬆少少嘅嘢
等對方覺得同你傾計係有趣
如果end up對方好似無咩表示咪由9佢囉
下個更好傾

我一直都有俾野自己做

其實好多方法我都試過
所以變到依家半放棄狀態

總會有方法企返起身
雖然我仲係海底冰封緊

不過散左之後又打回原形

仲掛住係初戀定係ex

初戀
其實心態真係好緊要
我以前都會對呢啲嘢睇得好重要
人地無表示無反應我都會問係咪自己問題
但其實係自己太過著緊
遇上一個人好似好岩傾就會對呢個人好緊張
間接人地都會feel到有啲驚你
放慢一啲由自己出發 好似平時同frd texting咁
鍾意就覆 唔想覆就遲啲先覆 想轉話題就轉
同埋盡量講casual 輕鬆少少嘅嘢
等對方覺得同你傾計係有趣
如果end up對方好似無咩表示咪由9佢囉
下個更好傾

但點先令對方覺得同你傾計係有趣

講自己嘅嘢 我會講自己啲生活上嘅白痴嘢lolll
或者有啲無傷大雅嘅位取笑下對方

講自己嘅嘢 我會講自己啲生活上嘅白痴嘢lolll
或者有啲無傷大雅嘅位取笑下對方

依啲位真係好難攞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞