點解次次啲人傾傾下都會消失(2)

728 回覆
3 Like 1 Dislike

lm

心情好down,同個女仔wtsapp斷斷續續都傾咗個幾月,之前約過一次睇戲,
最近三日大家都冇再send message,最後一個message當然係我send出,
之後佢冇再回覆,我都冇咗追問點解,對話終於有個了結了
只係有啲唔捨得,但機會叫做爭取過,只係自己冇好好把握
他走了

加油呀 你唔約佢睇?

加油呀 你唔約佢睇?

加油呀 你唔約佢睇?

有個好鐘意既女仔 呢排話心情唔好 就唔用whatsapp了
一日開一次whatsapp 覆我一次 覆完就off要第日先再開whatsapp(佢last seen顯示冇覆完我就冇上線了)
但我個心就仲係好煩 因為要隔成日先有得同佢傾計
搞到我又成日亂諗野 愈諗愈煩

最近既回覆係話 睇下返工時間 再同我約時間踩單車

唉真係好煩

加油呀 你唔約佢睇?

加油呀 你唔約佢睇?

一日開一次whatsapp 覆我一次 覆完就off要第日先再開whatsapp(佢last seen顯示冇覆完我就冇上線了)

唉真係好煩

唔洗咁煩喎 我自己都會心情唔好唔用WhatsApp
唔明點解次次都比人藍tick或隔好耐先回
下下秒覆或好快覆返人有錯嗎

有人咁講好chur喎
我拿捏唔到個平衡點

唉真係好煩

唔洗咁煩喎 我自己都會心情唔好唔用WhatsApp

咁我係咪唔好係咁whatsapp佢 驚佢一on 見到7-8個messages 會覺我煩反感
之前佢兩日冇開whatsapp 我打比佢 whatsapp佢 話擔心佢 佢叫我唔洗膽心

有人咁講好chur喎
我拿捏唔到個平衡點

我只係出於禮貌上先好快覆人

唉 宜家個女仔隔成日先覆一次 好sad好想比佢秒回

有人咁講好chur喎
我拿捏唔到個平衡點

我只係出於禮貌上先好快覆人

唉 宜家個女仔隔成日先覆一次 好sad好想比佢秒回

你搵我,我梗係會好快答啦
唔答又俾人話吊住對方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞