點解次次啲人傾傾下都會消失(2)

728 回覆
3 Like 1 Dislike
好啦我認我係酸

點解啲樣一一般般毒毒地嘅可以同女仔咁frd我就好似冇乜好講咁
好啦我認我係酸

點解啲樣一一般般毒毒地嘅可以同女仔咁frd我就好似冇乜好講咁

你平時係點打扮?
慣哂啦 冇過傾得長3個月 3個月後必定會無聲無息咁消失。
自作多情
人地當你係兵

當我睇得佢好重既時候
佢當我連hi bye friend都不如
好啦我認我係酸

agger

好啦我認我係酸

agger

有冇得填form

好啦我認我係酸

講真就係性格問題
上個sem嘅sem break上網識左一個男仔 嗰陣因為同U先yo佢 一開頭有ws傾都有講有笑 過左排佢就無再覆我本身我都諗住算啦 但係開sem在無約過嘅情況下 竟然發現佢同我上同一個course 個course仲要唔係好多人reg 成件事好神奇!!跟著我都有ws同佢講 但係傾左幾句就blue tick左我 之後上堂每堂有時都會偷偷望下佢 但就從來都未係現實世界同佢講過一句說話 到依家完sem都唔知仲有無機會再見到佢

人地好明顯只係當你同學WO, 定你想追人?

自己都唔sure 但佢對我黎講都幾吸引 而且覺得幾有緣 做唔到現實朋友有d可惜
上個sem嘅sem break上網識左一個男仔 嗰陣因為同U先yo佢 一開頭有ws傾都有講有笑 過左排佢就無再覆我本身我都諗住算啦 但係開sem在無約過嘅情況下 竟然發現佢同我上同一個course 個course仲要唔係好多人reg 成件事好神奇!!跟著我都有ws同佢講 但係傾左幾句就blue tick左我 之後上堂每堂有時都會偷偷望下佢 但就從來都未係現實世界同佢講過一句說話 到依家完sem都唔知仲有無機會再見到佢

人地好明顯只係當你同學WO, 定你想追人?

同你有少少似
我想講應該襯有機會見既時候同佢講野
淨係靠whatsapp可以收皮 除非好好傾

毒絲唔敢social
就黎又忍唔住係咁偷睇佢有無on

我之前都係
如果幾日唔搵你就算啦

我之前都係
如果幾日唔搵你就算啦

一個禮拜了

我之前都係
如果幾日唔搵你就算啦

一個禮拜了

但唔想咁就無左個傾到計可以交心既人

我之前都係
如果幾日唔搵你就算啦

一個禮拜了

交心既異性

我之前都係
如果幾日唔搵你就算啦

一個禮拜了

一個禮拜就真係完傢啦 唔好再擺心思係佢身上啦

我之前都係
如果幾日唔搵你就算啦

一個禮拜了

交心既異性

好難先有個可以講心事既人

我之前都係
如果幾日唔搵你就算啦

一個禮拜了

我之前都係
如果幾日唔搵你就算啦

一個禮拜了

我之前都係
如果幾日唔搵你就算啦

一個禮拜了

我之前都係
如果幾日唔搵你就算啦

一個禮拜了

4 5個月 一個月就應該收手喇

我之前都係
如果幾日唔搵你就算啦

一個禮拜了

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞