點解次次啲人傾傾下都會消失(2)

728 回覆
3 Like 1 Dislike
咁都開到2
咁都開到2

LM
咁都開到2

個朋友同你同一日生日
我之前以為你係佢
咁都開到2

個朋友同你同一日生日
我之前以為你係佢

你點知我幾時生日
Quote啲高質回覆打救迷途巴絲

媽媽咪呀巴打
認真答

通常你要人地“諗“去點覆你既話 通常就會傾傾下唔傾
主要原因有幾個

- 狂chur , 秒回 人地都未有時間去沉澱你就已經好似海嘯咁想浸死人
- 性格唔岩 冇野好講
- 唔識講無聊野 , 成日想講認真話題 以為傾得 deep = 深厚感情
- 唔識約出街 死守網上世界
- 問人太多問題 查加宅
- 答太多問題 長篇大論
- 唔識控制氣氛

等等。。。

睇下自己有冇中以上死症
一般而言,言行令對方覺得煩就已經返唔到轉頭
炎刃棒巴打

我見好多人都講咩開樣唔開樣,咁我assume左你地講緊係網友啦,網友其實已經係可以最毫無保留既吹水友,真係對你有好感兩條友真係會吹到痴左,但真係開左樣之後冷淡左,好明顯,你唔合佢眼緣,唔好太唔開心,網友就係咁既一回事,個個都希望睇下好唔好彩搵到個所謂女神男神,睇開d啦,係你地傾得最開心既時候收手,留返個好既回憶,好過死chur對方最後大家無癮

網友真係唔好太上心,盞自己受傷
炎刃棒巴打

我見好多人都講咩開樣唔開樣,咁我assume左你地講緊係網友啦,網友其實已經係可以最毫無保留既吹水友,真係對你有好感兩條友真係會吹到痴左,但真係開左樣之後冷淡左,好明顯,你唔合佢眼緣,唔好太唔開心,網友就係咁既一回事,個個都希望睇下好唔好彩搵到個所謂女神男神,睇開d啦,係你地傾得最開心既時候收手,留返個好既回憶,好過死chur對方最後大家無癮

網友真係唔好太上心,盞自己受傷

我唔係為網友傷心呀
Quote埋純情小絲打依句 簡而精

試下唔搵佢
睇下會唔會搵我先

過來人同你講:唔會,唔好ff

請各位巴絲唔好FF太多,拎得起要放得低
Quote埋純情小絲打依句 簡而精

試下唔搵佢
睇下會唔會搵我先

過來人同你講:唔會,唔好ff

請各位巴絲唔好FF太多,拎得起要放得低

想問你地點約出街 通常都做被動果個

好自然咁問
Wts問: 喂! 我聽日想睇bay watch喎⋯⋯聽日得唔得? 睇完仲想去買CD.

好自然咁問
Wts問: 喂! 我聽日想睇bay watch喎⋯⋯聽日得唔得? 睇完仲想去買CD.

依d要熟到一定程度先講得出口wo

好自然咁問

雖要咩? 我啲朋友都係咁
大膽啲
唔係點熟?

好自然咁問

雖要咩? 我啲朋友都係咁
大膽啲
唔係點熟?

比較想知初相識點開話題多
神呀 現在賜個網友比我 好撚sad

搞咩

?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞