點解次次啲人傾傾下都會消失(2)

728 回覆
3 Like 1 Dislike

坦白話唔啱,唔好浪費時間
我都係由第一眼判斷

原來變相睇lol

不過第一次見面點先可以留個好印象
我對異性通常都咁覆 有時秒覆 覆一陣之後會有一兩次隔左三個鐘先覆 結果我同條女而家仲傾緊 佢仲邀我去旅行

其實覆得密與否都唔係重點, 重點係內容

我唔識draw佢attention

其實呢d好睇樣 你靚仔既你講咩佢都濕 你唔岩佢既你又唔夠幽默就屎都冇得你食

原來變相睇lol

不過第一次見面點先可以留個好印象 [/[quote]
quote]

我都係由第一眼判斷

我第一眼靠樣睇合唔合眼緣
跟著睇下好唔好傾
不過呢d簡硬黎既對話純粹覺得好唔舒服

原來變相睇lol

不過第一次見面點先可以留個好印象 [/[quote]
quote]

我都係由第一眼判斷

我第一眼靠樣睇合唔合眼緣
跟著睇下好唔好傾
不過呢d簡硬黎既對話純粹覺得好唔舒服

順眼又岩傾已經可以出手

我對異性通常都咁覆 有時秒覆 覆一陣之後會有一兩次隔左三個鐘先覆 結果我同條女而家仲傾緊 佢仲邀我去旅行

其實呢d好睇樣 你靚仔既你講咩佢都濕 你唔岩佢既你又唔夠幽默就屎都冇得你食

有啊 感受過之後都唔會chur人

咁都開到2

個朋友同你同一日生日
我之前以為你係佢

你點知我幾時生日

你開POST講生日快樂

有啊 感受過之後都唔會chur人

你給我 這一輩子都不想失聯的愛
相信愛的征途就是星辰大海
美好劇情 不會更改
是命運最好的安排
你是我 這一輩子都不想失聯的愛
何苦殘忍逼我把手輕輕放開
請快回來 想聽你說
說你還在

你給我 這一輩子都不想失聯的愛
你的每條訊息都是心跳節拍
每秒都想 擁你入懷
全世界你最可愛
你是我 這一輩子都不想失聯的愛
就算你的呼吸遠在千山之外
請你相信 我給的愛
值得你愛

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞