[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 #21 謝絕老翻 歡迎互毒 盡力打好逆境波

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
第二水遲幾多?

RG出TV Wing 0同Epyon, 咁好大機會出得好過MR暈
MG終於肯出G-self, 不過啲裝備又肯定係P笨地獄
g自己換裝備本體仲會變色
Po返幾張遲來嘅相啦 居然見到無咩人氣嘅back arrow
有冇來源?
西瓜巾pose嘅,不過剛剛FB已經有人話係IG fans許願圖
望落好流
西瓜已經del咗post,淨番主席仲post緊
https://twitter.com/flametoys_staff/status/1419145384618860548?s=21
日本Flame Toys又先行公佈新作
不過開始係啲side cut角色,無咁大吸引力
零式同艾比安肯出rg 就唔衝MR 啦
已經有人話係fans圖
不過總有一日會出嘅
依家rg推緊wing線 希望出到

睇番6月上海WF啲網相,原來係同一隻黎,都改咗好多嘢下
不過老千呢隻帝王到現時都仲係同時有最佳外形同有最強可動同連動嘅合金之一,有改良版係值得一收
條設計team宜家主力做鐵機巧了
如果比ccstoy出,唔知會出成點
CCS肯創新係幾好, 但產品QC暫時都未追得上老千
不過應該好過BAMDIE
呪術廻戰喎,呢期幾hit嗰喎
ccs重量夠,但好多人話天元可動好渣
我自己就接受到
zero整體都唔錯,冇乜缺點
無睇
希望繼續出多啲正野
ccs就買大大隻夠重外形靚同開始玩led gimmick, 可動就一般,不過咁大隻有超可動都無用,扭啞鈴咁會扭到手軟,啲關節亦好易ko, 所以隻2KG百獸應該會放棄
k兄仲訂唔訂新果隻帝皇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞