[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 #21 謝絕老翻 歡迎互毒 盡力打好逆境波

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
出二千蚊買件爛膠自己砌,真係不如比多二千當手工費買老千
食玩好撚貴,笨大比我地養大左個胃口
單隻個價應該同gunbuster差唔多掛
其實佢出下勇者戰隊動畫,賣下懷舊,比我地呢啲年紀用一個下午有得砌有得合體變型有得擺post係ok。但出呢啲王牌產品但呢種質素真係呃錢
用食玩膠重要砌,收我咁既價
買千值好過啦,人地重有售後服務
難聽啲講,真係做人定做狗自己諗
老老豆豆你出膠二千蚊有mg咁既體型分件分色可動技術要我花時間慢慢打磨上色我都有心機啲
smp呢個系列貴mg幾倍但size細過一般hg唔講,砌完出嚟比例怪可動唔高又易散,組裝用既技術水平應該連hg比唔上,預先上少少分色噴多層光油就收貴幾倍錢,簡直搵笨,買完隻gggg就冇再買
我都係砌完gggg就無買minipla賣情懷ok,認真就不了
舊個部曉擊霸好似冇咩人要
太多產品線,佢肯做算係咁
好似模型咁,og得壽屋出但價錢係bandai 兩倍,但技術質素冇bandai 咁好(唔計外型)
跟價錢同個size睇下點先算,窮人無錢無位
Super minipla 魂限好似無再販過?
勇者王果d再版過一兩次
唔好做水魚竉壞bamdie
勇者得勇者王出齊 ,勇者指令淨出主角

機戰有勇者警察,係咪下隻smp
出完太陽勇者先啦,想要最終型態only
主角就應該會出齊的

佢唔出齊人我仲1516入唔入勇者line
果部本身都任訂唔洗搶
Smp 砌電童同勇者指令都係情懷
電光超人曾經想買,睇完YouTube 不了
Gunpla領先業界十年,無得比嘅。
bandai出食玩試水溫唔緊要,但越出越cap水,越出越撚貴,最重要係成品合金唔撚出
千值練都有模型,但人地起碼定期會出番新成品先
莫講連gsc都出得密過bandai
有無人要同隻野係咪任訂無咩關係
舊果隻18年出 岩岩去森林睇新品都唔駛兩萬

同年出既gffmc wing0ew都係任訂
睇下宜家賣緊原價幾多倍
的確冇,呢部野人氣同wing根本冇得比
sor囉,當年砌完垃圾壽屋已經對品質無要求只求好玩同靚(同比較平)就夠
因為隻色改到9唔搭7
如果好似依家紫藍色咁出,唔會死得咁慘囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞