[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 #21 謝絕老翻 歡迎互毒 盡力打好逆境波

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
超獸示範咗
超獸有黑翼先整個full package版,有個理由出多次改良版
帝王就真係唔知會唔會再出,但佢唔改關節真係好難取捨
https://twitter.com/yukio_sakio/status/1417082320121524225?s=21
日本玩具tuber已經玩斷咗SMP逆轉王
真係難以想像SMP SRX會有幾硬浄
SMP真係唔好亂買 除非真係好有愛+無替代品
佢上次電鍍版都無改良?
多啲呢啲事件,搵人屌下笨大就啱啦
屌都無用架啦,真骨到依家都仲用緊嗰種極度易斷關節
唔肯定,應該冇改吧
腰無聽過出事, 但股關節外觀直至飛翼萬能俠應該都仲係個隻, 關節裏面就唔知有冇改了
通常千記改左會係官方介紹到寫明有改動
冇寫就應該冇了
本身真骨已經驚整花 仲要驚關節斷
唔會啦,又煩多樣野
超獸full package 有改肩關節,官圖同介紹都有提,今次帝皇無講應該原隻再賣
終於唔係薯仔比例
佢會有個摩打位,比到電係咪可以換個真摩打比佢行

寫到明只係display model
當然係自己改啦,佢有個摩打位嘛
佢摩打位喺正中間
要改應該幾大工程
同埋用唔到aa電
都係FF下,有實物再講
多謝

Woody愛大米
今次隻大米R3原本以為會大部份共用exia骨,到手剛剛開箱發現都機乎係8-9成合金骨係新件,外甲就更加完全係新造,合金骨量更係暫時MB之冠,主體到雙腿處處可見金属外露部份,好有手感,今次真係稱得上係Metal Build
仲重過strike?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞