(高登數,連登找)長洲東堤鬼故,你問我答post!!

177 回覆
102 Like 0 Dislike

越兜越唔掂.
你話頭車係原地等, 得你一部翻去. 即係3部車5個人, 壞左一部淨翻2部

係你愈睇愈唔掂喎

總共4車 頭兩部無坐人 尾兩部有坐人
中途發現後兩部慢左 樓主叫頭車等 自己返轉頭會合再一齊返去
過到去發現有部爆軚 叫果個人鎖左佢先 再5個人向前
會合完頭車 然後叫個男坐頭車 女坐佢後面
之後發生意外

但樓主係話佢地一行5人去緊會合頭車既時候 條撚樣坐人車尾喎 5個人坐2部車喎

越兜越唔掂.
你話頭車係原地等, 得你一部翻去. 即係3部車5個人, 壞左一部淨翻2部

係你愈睇愈唔掂喎

總共4車 頭兩部無坐人 尾兩部有坐人
中途發現後兩部慢左 樓主叫頭車等 自己返轉頭會合再一齊返去
過到去發現有部爆軚 叫果個人鎖左佢先 再5個人向前
會合完頭車 然後叫個男坐頭車 女坐佢後面
之後發生意外

但樓主係話佢地一行5人去緊會合頭車既時候 條撚樣坐人車尾喎 5個人坐2部車喎

我踩左一陣,就見番個兩部車,原來,其中一架車爆左呔,由於無登,所以佢地所以慢慢行緊上黎!!

咁我就同佢地講,你鎖架壞車係度啦,我地追番上去,之後,你就坐帶頭車車尾,你條女就坐我車尾啦!!

一路條仔係行上去,之後追返上頭車先開始3部車6個人
LM
呢邊冇人推post既 seed華繼續
支持
支持你
長洲大既毒絲留名
Lm睇故
Lm
諗返起有次同班大同去長洲玩
又住東堤 又6 7點落東灣玩水
真係心都寒撚埋
留名
留名
留名
留名
留名
我是來留名的
SEED圖華Dee
繼續講啦
長洲有無雞叫
我是來留名的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞