(高登數,連登找)長洲東堤鬼故,你問我答post!!

177 回覆
102 Like 0 Dislike
咁撚猛
seed圖華係咪上次係高登講自己係長洲做酒店果位絲打?
因為個名好熟

係,不過我係男人嚟!!

高登果時以為你係女。。。
原來你地都冇改到其他名
我高登同連登係唔同名

btw你係長洲本地人?
睇你好似原居民咁

咁撚猛

長洲真係東堤唔猛,反而係西灣長保仔,南氹同小長城個頭仲猛!!

早幾年試過幾個係無先兆無原因,係小長城個頭跳海自殺,而長保仔個頭就有人吊自殺!!

長洲暈左送去瑪麗醫院??
!!!!!
見到!!就知係你

我想問「!!」係咪長洲人特色黎?

長洲所有急症都係坐直昇機或者水警轉介去瑪麗醫院同東區尤德醫院嘅,因為設備不足嘅關係,有時連飲醉酒都會送你出去!!

見到!!就知係你

唔係呀,純粹個人嗜好!!

長洲所有急症都係坐直昇機或者水警轉介去瑪麗醫院同東區尤德醫院嘅,因為設備不足嘅關係,有時連飲醉酒都會送你出去!!

哦 原來係咁 又識多樣野
其實你應該係暈左, 又咁岩發夢...
好多!!!!!!!!!!搞到語氣混亂唔想睇
留名
見到!!就知係你

唔係呀,純粹個人嗜好!!

好多!!!!!!!!!!搞到語氣混亂唔想睇

幾好笑丫
咁架單車呢?
華哥!!!

見到!!!就知係真人

利申 由高登追長洲你問我答追到依家既小毒絲
其實你應該係暈左, 又咁岩發夢...

有機會嘅,但當時我精神係好好無飲酒無成!!

咁撚猛

長洲真係東堤唔猛,反而係西灣長保仔,南氹同小長城個頭仲猛!!

早幾年試過幾個係無先兆無原因,係小長城個頭跳海自殺,而長保仔個頭就有人吊自殺!!

低亭都有吊頸
留名
仲有無後續

無啦,咁我又無人地咁撞嘢之後發燒,鬼上身個D!!

我覺得係南氹觀音廟個觀音要救左我!!

um 你自己覺得係夢 定真實發生?
成件事都記得好詳細
真係完全記得哂?
都係問下姐
本人試過 清明上山掃墓 掃完就發燒 之後婆婆話我比污x野跟番屋。
其實當晚個人都又熱又凍咁 沖熱水 仲會打冷震咁好凍
件事都係發生左一晚
題外話唔知大家 去清明上山 會唔會帶咩防身e.g 護符
咁撚猛

低亭都有吊頸

唔記得係大貴灣定低亭,某糖水店老闆娘吊足一晚!!

!!!!!!!!!!!!!!
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞