(高登數,連登找)長洲東堤鬼故,你問我答post!!

177 回覆
102 Like 0 Dislike
有兩部車有女坐 4人

你踩返去後面

有部爆軚 鎖左

你做司機車條女

但.....原本有一部車已經有兩個人

咁果部車仲點車你個fd坐車尾?
Lm
我一醒番就彈起身,係咁叫條女死左呀,條女死左呀!!

跟住我見到我呀媽坐左係我張床隔離,原來我係瑪麗醫院黎,我問我呀我發生咩事,佢話鬼知你咩,問你班豬朋狗友,又咦咦哦哦,淨係話你係南氹觀音廟出面暈左!!

咁我就即刻,起身想去打電話比班豬朋狗友問咩事,我一落床就即刻衝去出面公眾電話入錢想打電話!!

但係個下,我發覺我隻腳唔係斷撚左嘅咩,點解無事嘅??

都係唔好理咁多,打左電話先,帶頭車條撚樣接電話:
:我 :粉皮

:「喂,係我,我係華仔!!」

:「咦..你條kai子醒啦!!」

:「kai你老母,我個晚咪....(將故仔重覆一次比佢聽!!」

:「你講乜鳩呀,你撞撚傻左呀,你個晚話回頭,我地就唔見你啦,之後個四條粉皮踩上黎都話唔見你,之後第二日有人報警話你暈機係廟,送你入廠得啦,你係咪整爛左架車驚比老母屌,係都唔洗吹到咁大,我地都無同你老母爆大鑊,你放心啦!!」

:「係咁,屌你母!!」

一直去到而家,我都唔知,個晚個四個同我一齊踩番上嘅,係邊個?

坐我車尾個個又係邊個?

我究竟係邊度度炒車,點解係西灣唔見人,會係南氹出現番嘅?

呢個故事100%真實,有講大話死全家,一世溝唔到女!!

另外想問下我個會員No,係幾多An機睇唔到,thank!!

有兩部車有女坐 4人

你踩返去後面

有部爆軚 鎖左

你做司機車條女

可能我1999,4部車兩部有坐一,一部有坐一壞左,咪變成3t
部坐兩個人囉!!

有兩部車有女坐 4人

你踩返去後面

有部爆軚 鎖左

你做司機車條女

可能我1999

4部車兩部有坐人,一部有坐人嘅車壞左,咁咪變成3
部車坐兩個人囉!!

仲有無後續
咁個時你見到個幾個人⋯⋯⋯
仲有無後續

無啦,咁我又無人地咁撞嘢之後發燒,鬼上身個D!!

我覺得係南氹觀音廟個觀音要救左我!!

咁個時你見到個幾個人⋯⋯⋯

我而家都唔知,仲係拗哂頭!!

仆街而家番風落雨,有時會腳痛,其實我係咪真係斷撚左隻腳㗎!!

唔記得幾多年前好似睇過

無可能,因為係真事,你可以Google揾下!!

Lm
Lm跟進
Btw,小弟都係長洲巴打,係長洲到都見過幾次野
seed圖華係咪上次係高登講自己係長洲做酒店果位絲打?
因為個名好熟

唔該晒!!

留名
因為個名好熟

係,不過我係男人嚟!!

因為個名好熟

係,不過我係男人嚟!!

高登果時以為你係女。。。
原來你地都冇改到其他名
我高登同連登係唔同名
btw你係長洲本地人?
睇你好似原居民咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞