各有所愛之巨蟹座(3)

455 回覆
5 Like 0 Dislike

其實唔洗怕
照傾都得
妳唔就真係無可能

冷淡令人很難受
我選擇左放棄

一時冷淡一時又好曖昧 完全唔知佢想點

巨蟹不嬲難捉摸

代表佢開始認真
另一方面就係未夠安全感,佢諗緊之後應該點做姐
會係背後瘋狂stalk你但表面勁冷淡
利申:毒蟹

屌 好撚中咁
佢會係咁睇我last seen同ig stories 但又唔出聲
好可惜人馬天生就係俾唔到安全感人既星座

人馬+1 又係唔識比安全感人

近期鐘意左人馬女, 真係無安全感, 好想快d 抽身

冷淡令人很難受
我選擇左放棄

巨蟹不嬲難捉摸

代表佢開始認真

屌 好撚中咁
佢會係咁睇我last seen同ig stories 但又唔出聲

對你做左啲咩
我隻巨蟹仔唔識浪漫肉麻又唔識氹人
除咗專一又好恰之外都無咩優勢
利伸處女女

冷淡令人很難受
我選擇左放棄

巨蟹不嬲難捉摸

代表佢開始認真

屌 好撚中咁

對你做左啲咩

唔知做左咩得罪左佢, 比佢屌完一獲金, 之後大家無搵大家
利伸處女女

我自己好多時係懶得浪漫, 如果真係好鍾意都會做下野
利伸處女女

佢比我當係狗咁舞
乜撚都唔敢say no
就係無浪漫可言
望住佢個柒頭就憎
利伸處女女

佢比我當係狗咁舞
乜撚都唔敢say no
就係無浪漫可言
望住佢個柒頭就憎

咁一齊有乜意思😂😂

姐係無話題或者唔太在意

同佢生活圈子唔同又真係無話題
佢好忙我又好怕自己煩到佢

其實唔洗怕
照傾都得
妳唔就真係無可能

面對面會好多野講 但電話真係唔識開話題

咁咪唔好電話傾 我電話都無嘢講

第一次傾電話傾左2個幾3個鐘😂 大家都搵話題

電話搵話題對我嚟講真係難題
難到我上網搵有乜話題好傾

其實唔洗怕
照傾都得
妳唔就真係無可能

冷淡令人很難受
我選擇左放棄

巨蟹不嬲難捉摸

代表佢開始認真

兩樣都有可能
利伸處女女

多數係比處女女食住
之前我都係咁
無人鍾意巨蟹座嘅人(2)
https://lihkg.com/thread/220141/page/40?ref=ios
我好鍾意巨蟹座既人
https://lihkg.com/thread/104962/page/1?ref=ios
撳錯掣分開咗
利伸處女女

我覺得同處女好夾,不過我無了
你要珍惜
如果再有處女女,唔知會唔會有更好結局
利伸處女女

佢比我當係狗咁舞
乜撚都唔敢say no
就係無浪漫可言
望住佢個柒頭就憎

咁一齊有乜意思😂😂

憎咪分手囉 咁個個人唔同性格
又要憎又一齊 你想點啫 你都幾搞笑架喎
利伸處女女

佢比我當係狗咁舞
乜撚都唔敢say no
就係無浪漫可言
望住佢個柒頭就憎

咁一齊有乜意思😂😂

憎咪分手囉 咁個個人唔同性格
又要憎又一齊 你想點啫 你都幾搞笑架喎

吓 我放低個cm轉個撚頭同咗佢講分手啦
順個便block撚曬佢啲嘢
利伸處女女

你要珍惜

開心嗰陣咪夾囉
平時咪比佢悶撚死 日日如是
最撚煩係屙唔出屎 做緊嘢都要同我講
好心佢自己sd msg比自己算啦屌
利伸處女女

你要珍惜

開心嗰陣咪夾囉

與世無爭咁撚樣真係睇到我都想嘔
明明胸襟又無咁闊
表面又扮到好人咁撚樣
比人恰到上心口又喺度同我呻
垃圾
利伸處女女

你要珍惜

開心嗰陣咪夾囉

明明胸襟又無咁闊
表面又扮到好人咁撚樣
垃圾

https://lihkg.com/thread/231339/page/1

變性人就返屋企玩青瓜啦
利伸處女女

你要珍惜

開心嗰陣咪夾囉

明明胸襟又無咁闊
表面又扮到好人咁撚樣
垃圾

https://lihkg.com/thread/231339/page/1

變性人就返屋企玩青瓜啦

今次我係認真
認真覺得巨蟹垃圾
一係花心自戀一係專一自卑
宜家徹底中左巨蟹毒
好想進一步嘅時候 又突然對我好冷淡
好想chur佢又唔敢
根本日日係度自虐
利申:天蠍
求問巨蟹絲覺得水瓶仔點樣(例如第一印象)
相處落又點

有冇巴絲幫手下分享經驗🙏🙏🙏
獅子女鍾意左巨蟹仔 佢應該對我冇feel加上佢講過佢鍾意個type同我完全唔同
如果我主動出擊係咪都冇乜機會 巨蟹仔其實通常鍾意點樣既女仔
前排同前度分左手 佢都係蟹女
認真想知 係咪蟹女係咪長期都會寂寞需要人愛
次次散左唔夠一個禮拜 佢就可以搵到新既人
前幾次又係咁 今次都係咁
同埋覺得佢好絕
利申 處女巴
獅子女鍾意左巨蟹仔 佢應該對我冇feel加上佢講過佢鍾意個type同我完全唔同
如果我主動出擊係咪都冇乜機會 巨蟹仔其實通常鍾意點樣既女仔

蟹仔講過佢會揀姐姐>妹妹,而我正正大佢一年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞