各有所愛之巨蟹座(3)

455 回覆
5 Like 0 Dislike
成日比空姐針對

呵返你啦

快啲嚟呵護我

啜~卜~

成日比空姐針對

呵返你啦

快啲嚟呵護我

人在異國,隔空呵ok?

有殺錯無放過
巨蟹座食屎啦

係咪妳餵
巨蟹座同人相處係咪好鍾意一啖砂糖一啖屎?
成日比空姐針對

呵返你啦

快啲嚟呵護我

人在異國,隔空呵ok?

有殺錯無放過

ok收到
巨蟹男係咪好錫女朋友
自己係水瓶絲 第一次同巨蟹男一齊
表示覺得自己就黎比似錫到寵到燶

呢個似天蠍多~

呢個似天蠍多~

會虐待人嘅巨蟹好屈機

呢個似天蠍多~

會虐待人嘅巨蟹好屈機

垃圾蟹,一時就係到嗲,一時當你狗咁踢埋一二邊,忽冷忽熱,搞到我又愛又恨,而家決定灑脫再見,唔會再曬時間係佢身上

呢個似天蠍多~

會虐待人嘅巨蟹好屈機

垃圾蟹,一時就係到嗲,一時當你狗咁踢埋一二邊,忽冷忽熱,搞到我又愛又恨,而家決定灑脫再見,唔會再曬時間係佢身上

走得快好世界
鍾意左個巨蟹男
開頭聽過佢講以前拍拖d野
覺得佢對女朋友好好
慢慢鍾意左佢
見大家相處得幾好忍唔住表左白
點知佢話曾經鍾意過我但宜家冇左feel
我同佢宜家都仲做緊朋友 佢仲會約我去做運動去溫書
但佢係咪friend zone左我

好想知巨蟹男諗咩
有冇巨蟹男幫下我
Feel到隻蟹女對我淡左啲 但又唔表得白 點算好
天蠍女好鍾意有身體接觸?
蟹女係咪極痴身
利申 蟹仔
蟹女係咪極痴身
利申 蟹仔

啱啱先見完嗰頭又掛住一有時間就想見,淨係想痴實佢一個,放假果日一定係留比佢
有個問題想問問, 初識一個巨蟹女月中生日. 第一次約佢就約我生日個日見. 因為佢收工收成10點半, 應該都唔會食飯. 只係見個面到底我要準備咩禮物?
有個問題想問問, 初識一個巨蟹女月中生日. 第一次約佢就約我生日個日見. 因為佢收工收成10點半, 應該都唔會食飯. 只係見個面到底我要準備咩禮物?

修正:

第一次約, 佢就約左我, 佢生日個日見.

修正:

寫張卡仔,買啲小禮物 eg. 靚靚地嘅朱古力
鍾意左個巨蟹男
覺得佢對女朋友好好
慢慢鍾意左佢

好想知巨蟹男諗咩
有冇巨蟹男幫下我

個人認為:
我對一個異性朋友未發展之前已經講心事算係friend zone 左
巨蟹巴

修正:

寫張卡仔,買啲小禮物 eg. 靚靚地嘅朱古力

好wor! Thanks!
鍾意左個巨蟹男
覺得佢對女朋友好好
慢慢鍾意左佢

好想知巨蟹男諗咩
有冇巨蟹男幫下我

個人認為:
我對一個異性朋友未發展之前已經講心事算係friend zone 左
巨蟹巴

蟹好細膽
可能之前見你無反應
就開始淡
佢地好敏1,會用好微小ge野試你
你唔敏感就唔知

利申:男朋友係蟹,之前鐘意個個都係蟹,都係未開始先傾心事

可能我講得唔清楚,表面過種心事會傾
deep少少嘅就唔會,驚嚇親人
鍾意左個巨蟹男
覺得佢對女朋友好好
慢慢鍾意左佢

好想知巨蟹男諗咩
有冇巨蟹男幫下我

個人認為:
巨蟹巴

蟹好細膽
可能之前見你無反應
就開始淡
你唔敏感就唔知

唉…其實我自己都知佢friend zone左我
因為佢連d好秘密既嘢都會同我講
係連佢身邊識左十幾年既朋友都唔知既嘢

我會醒架喇 安份守己做朋友
鍾意左個巨蟹男
覺得佢對女朋友好好
慢慢鍾意左佢

好想知巨蟹男諗咩
有冇巨蟹男幫下我

個人認為:
巨蟹巴

蟹好細膽
可能之前見你無反應
就開始淡
你唔敏感就唔知

唉…其實我自己都知佢friend zone左我
因為佢連d好秘密既嘢都會同我講
係連佢身邊識左十幾年既朋友都唔知既嘢

我會醒架喇 安份守己做朋友

連d好秘密既嘢都會同你講, 肯定有野, 主動出擊啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞