各有所愛之巨蟹座(3)

455 回覆
5 Like 0 Dislike
我係巨蟹絲,同水瓶仔拍拖真係好辛苦

水瓶仔真係好冷淡?

利申水瓶仔

水瓶仔忽冷忽熱,有時唔知佢諗乜,有時有好直咁講曬出黎,我個心會好難受,有時都幾灰

水瓶仔忽冷忽熱,有時唔知佢諗乜,有時好直咁講曬出黎,我個心會好難受,有時都幾灰

我覺得有時佢唔覆你,因為佢唔知點覆你或好在乎你點睇!
水瓶座自尊心幾重,又唔知自己想點😂

水瓶仔真係好冷淡?

利申水瓶仔

水瓶仔忽冷忽熱,有時唔知佢諗乜,有時有好直咁講曬出黎,我個心會好難受,有時都幾灰

水瓶仔忽冷忽熱,有時唔知佢諗乜,有時好直咁講曬出黎,我個心會好難受,有時都幾灰

水瓶座係咪好小器?我有時講左啲野唔係好岩佢聽,佢就會嬲我或者比說話我聽,之後又要我氹番佢,有啲難頂
巨蟹一時好快應機一時勁耐先應,

代表咩?

應機時間唔代表d乜

無乜特別

完全唔識溝佢 ,

佢成日話自已毒,但佢份人又唔似咁毒

仲要聽人講巨蟹好似個個都會發錯signal
巨蟹女對邊種人會死心 姐係性格行為上

會日久生情
但要本身對嗰個人有好感
蟹女好易ff
對佢好少少就會覺得你鍾意佢
蟹女好易死係細心嘅人手上
啫係你唔出聲默默留意佢嗰種
蟹女好敏感同細膩
所以佢一定feel到
最憎不斷講嘢bilibala嘅男仔
仲有嬉皮笑臉同厚面皮嘅人
最鍾意humble同decent嘅男仔

咁同多野講嘅獅子男咪勁唔夾
一齊曖昧過 但因一啲野冇一齊到 佢而家已經有另一半 巨蟹座嘅我等左佢半年 已經好攰個心好痛 仲應唔應該繼續等佢...
我天蠍 宜家同個巨蟹女溝通緊
message有時覆得好快 有時即程唔覆
係咪收得皮

時冷時熱 詳細啲
可能未熟姐

係啲活動度識嘅
之後有係ig主動搵過我
前排有出來幫佢溫書
又有一齊飲過野 不過係一大班人咁去
宜家多數都係我主動搵佢 但係驚太chur 唔會搵得太密
住得太遠冇咩機會有藉口約佢出來 太突兀應該會嚇親佢
真心唔知算唔算熟 同一個faculty但係唔會一齊上堂

陪耐啲可能有新發現

希望係啲好嘅發現啦
唔會無啦啦入左伍掛

離伍好易
點解咁多水瓶會鍾意巨蟹

感覺呢啲野點知啫

聽我妹講 好似係巨蟹嘅體貼吸引

都係嘅行路Google map緊佢見人多會拉住我手臂行can't resist

因為我同表哥都好錫佢 巨蟹 而堂妹係水瓶
搞到佢依家搵男人都係搵我地呢類
佢先16歲
巨蟹一時好快應機一時勁耐先應,

代表咩?

應機時間唔代表d乜

無乜特別

完全唔識溝佢 ,

佢成日話自已毒,但佢份人又唔似咁毒

仲要聽人講巨蟹好似個個都會發錯signal

係因為對個個都好姐 會令人誤會
咁你發signal未
巨蟹女對邊種人會死心 姐係性格行為上

會日久生情
但要本身對嗰個人有好感
蟹女好易ff
對佢好少少就會覺得你鍾意佢
蟹女好易死係細心嘅人手上
啫係你唔出聲默默留意佢嗰種
蟹女好敏感同細膩
所以佢一定feel到
最憎不斷講嘢bilibala嘅男仔
仲有嬉皮笑臉同厚面皮嘅人
最鍾意humble同decent嘅男仔

咁同多野講嘅獅子男咪勁唔夾

都要睇埋其他因素 唔好因為星座而一口咬定
一齊曖昧過 但因一啲野冇一齊到 佢而家已經有另一半 巨蟹座嘅我等左佢半年 已經好攰個心好痛 仲應唔應該繼續等佢...

有另一半就搵過第二個啦 你係咪求屌醒呀
搞到自己戇鳩鳩咁 有咩好
點解咁多水瓶會鍾意巨蟹

感覺呢啲野點知啫

聽我妹講 好似係巨蟹嘅體貼吸引

都係嘅行路Google map緊佢見人多會拉住我手臂行can't resist

因為我同表哥都好錫佢 巨蟹 而堂妹係水瓶
搞到佢依家搵男人都係搵我地呢類
佢先16歲

罪過罪過啦你

姐係無話題或者唔太在意

同佢生活圈子唔同又真係無話題
佢好忙我又好怕自己煩到佢

其實唔洗怕
照傾都得
妳唔就真係無可能

冷淡令人很難受
我選擇左放棄

一時冷淡一時又好曖昧 完全唔知佢想點

巨蟹不嬲難捉摸

代表佢開始認真
另一方面就係未夠安全感,佢諗緊之後應該點做姐
會係背後瘋狂stalk你但表面勁冷淡
利申:毒蟹
我天蠍 宜家同個巨蟹女溝通緊
message有時覆得好快 有時即程唔覆
係咪收得皮

時冷時熱 詳細啲
可能未熟姐

係啲活動度識嘅
之後有係ig主動搵過我
前排有出來幫佢溫書
又有一齊飲過野 不過係一大班人咁去
宜家多數都係我主動搵佢 但係驚太chur 唔會搵得太密
住得太遠冇咩機會有藉口約佢出來 太突兀應該會嚇親佢
真心唔知算唔算熟 同一個faculty但係唔會一齊上堂

陪耐啲可能有新發現

希望係啲好嘅發現啦
唔會無啦啦入左伍掛

離伍好易

真係好難捉摸

水瓶仔真係好冷淡?

利申水瓶仔

水瓶座係咪好小器?我有時講左啲野唔係好岩佢聽,佢就會嬲我或者比說話我聽,之後又要我氹番佢,有啲難頂

小器應該唔係,但會記仇,好似好矛盾咁😂
「以我來說」真正嬲應該唔會出聲,會冷戰😐
件事過左去,自然唔會再嬲(大前提佢十分愛你)
如果水瓶唔氹番你,真係超冇風度

水瓶仔真係好冷淡?

利申水瓶仔

紅字同我男朋友一樣
會無啦啦黑面唔出聲,直到佢嬲完次次都嚇到我唔敢講嘢
巨蟹仔愈傾愈冷淡係咩玩法

姐係無話題或者唔太在意

其實唔洗怕
照傾都得
妳唔就真係無可能

面對面會好多野講 但電話真係唔識開話題

咁咪唔好電話傾 我電話都無嘢講

第一次傾電話傾左2個幾3個鐘😂 大家都搵話題

水瓶仔真係好冷淡?

利申水瓶仔

紅字同我男朋友一樣
會無啦啦黑面唔出聲,直到佢嬲完次次都嚇到我唔敢講嘢

係呀會黑面,同埋好大脾氣,就算唔係發我脾氣,我都會驚到唔敢出聲但佢平時對我幾好

其實唔洗怕
照傾都得
妳唔就真係無可能

冷淡令人很難受
我選擇左放棄

巨蟹不嬲難捉摸

代表佢開始認真

有另一半就搵過第二個啦 你係咪求屌醒呀
搞到自己戇鳩鳩咁 有咩好

絲打快啲放棄啦,我都試過同你一樣,等左個男仔幾年之後,同佢另一半分左手,終於一齊左,最後比佢啲ex話我乘虛而入明明只係係背後等佢,又冇搵佢,點解巨蟹要承受依啲委屈

其實唔洗怕
照傾都得
妳唔就真係無可能

冷淡令人很難受
我選擇左放棄

巨蟹不嬲難捉摸

代表佢開始認真

屌 好撚中咁
佢會係咁睇我last seen同ig stories 但又唔出聲
好可惜人馬天生就係俾唔到安全感人既星座

其實唔洗怕
照傾都得
妳唔就真係無可能

冷淡令人很難受
我選擇左放棄

巨蟹不嬲難捉摸

代表佢開始認真

我覺得係前者
利申: 試過被蟹咁對待
求問巨蟹絲覺得水瓶仔點樣(例如第一印象)
相處落又點

其實唔洗怕
照傾都得
妳唔就真係無可能

冷淡令人很難受
我選擇左放棄

巨蟹不嬲難捉摸

代表佢開始認真

屌 好撚中咁
佢會係咁睇我last seen同ig stories 但又唔出聲

點樣發現到佢睇你last seen同ig stories
巨蟹仔愈傾愈冷淡係咩玩法

姐係無話題或者唔太在意

其實唔洗怕
照傾都得
妳唔就真係無可能

面對面會好多野講 但電話真係唔識開話題

咁咪唔好電話傾 我電話都無嘢講

有約過嫁但佢好婉轉咁拒絕左 所以應該都係冇乜機會

其實唔洗怕
照傾都得
妳唔就真係無可能

冷淡令人很難受
我選擇左放棄

巨蟹不嬲難捉摸

代表佢開始認真

屌 好撚中咁

人馬+1 又係唔識比安全感人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞