各有所愛之巨蟹座(3)

455 回覆
5 Like 0 Dislike
鐘意左蟹仔,fd底會講心事
最近先約出街,佢會主動掂我
但見到佢仲同緊另一個女仔keep住wts (佢同我提過對呢個女仔有意思但比人friendzone咗)
究竟佢係咪鐘意我㗎 抑或只係玩玩下
我又衰被動 點先可以同佢關係更進一步?

利申 水瓶絲
點解咁多水瓶會鍾意巨蟹
點解咁多水瓶會鍾意巨蟹

感覺呢啲野點知啫
巨蟹一時好快應機一時勁耐先應,

代表咩?

代表咩?

利申 巴

代表咩?

應機時間唔代表d乜
利申:巴

有時我同女朋友都會專登唔理佢
有時想睇下自己有幾重要
有時又可能因為嬲某d野
(巨蟹係好撚小氣 又有復仇心態 舉個例可能佢同男仔出街承 但又知自己好撚小家 又知咁可能係好撚正常社交 鑽牛角鑽 就會唔想彩佢)
巨蟹座好撚煩膠 來生不做巨蟹座
我係巨蟹絲,同水瓶仔拍拖真係好辛苦

代表咩?

應機時間唔代表d乜

唉唔識溝佢

平時成日話自已好毒,但我地日日keep住chat又唔覺得佢真係咁毒

水瓶仔真係好冷淡?

利申水瓶仔
我天蠍 宜家同個巨蟹女溝通緊
message有時覆得好快 有時即程唔覆
係咪收得皮

時冷時熱 詳細啲
可能未熟姐

係啲活動度識嘅
之後有係ig主動搵過我
前排有出來幫佢溫書
又有一齊飲過野 不過係一大班人咁去
宜家多數都係我主動搵佢 但係驚太chur 唔會搵得太密
住得太遠冇咩機會有藉口約佢出來 太突兀應該會嚇親佢
真心唔知算唔算熟 同一個faculty但係唔會一齊上堂

陪耐啲可能有新發現
巨蟹真係好鬼麻煩
用左好多時間先改變到巨蟹先天d性格

利申: 巨蟹

我都努力改緊

痛多幾次好快會改變到

唔想再痛了 希望成熟啲
蟹女支持你做既野(互相支持) 又會引你(大家你來我往) 又會開話題 姐係點
蟹女係唔係唔會主動告白

我係主動問男朋友溝唔溝我

我都好想我嗰個巨蟹女咁主動
巨蟹仔愈傾愈冷淡係咩玩法

姐係無話題或者唔太在意

同佢生活圈子唔同又真係無話題
佢好忙我又好怕自己煩到佢

其實唔洗怕
照傾都得
妳唔就真係無可能

面對面會好多野講 但電話真係唔識開話題

咁咪唔好電話傾 我電話都無嘢講
巨蟹仔愈傾愈冷淡係咩玩法

姐係無話題或者唔太在意

同佢生活圈子唔同又真係無話題
佢好忙我又好怕自己煩到佢

其實唔洗怕
照傾都得
妳唔就真係無可能

冷淡令人很難受
我選擇左放棄

一時冷淡一時又好曖昧 完全唔知佢想點

巨蟹不嬲難捉摸
救命
佢在線上但無覆我我就易燥底,然後諗好多野

冷靜啦 唔係得你一個
唔冷靜就輸了
同蟹女去到曖昧,大家都有身體接觸嘅程度,但係佢冇一次會主動搵我傾計,究竟佢想點,反而出到嚟佢又會主動掂我。

利申:同為巨蟹都諗唔通

我未同巨蟹女熟到咁 答你唔到
鐘意左蟹仔,fd底會講心事
最近先約出街,佢會主動掂我
但見到佢仲同緊另一個女仔keep住wts (佢同我提過對呢個女仔有意思但比人friendzone咗)
究竟佢係咪鐘意我㗎 抑或只係玩玩下
我又衰被動 點先可以同佢關係更進一步?

利申 水瓶絲

繼續傾多啲
比安全感佢
點解咁多水瓶會鍾意巨蟹

感覺呢啲野點知啫

聽我妹講 好似係巨蟹嘅體貼吸引

代表咩?

應機時間唔代表d乜

無乜特別
利申:巴

有時我同女朋友都會專登唔理佢
有時想睇下自己有幾重要
有時又可能因為嬲某d野
(巨蟹係好撚小氣 又有復仇心態 舉個例可能佢同男仔出街承 但又知自己好撚小家 又知咁可能係好撚正常社交 鑽牛角鑽 就會唔想彩佢)
巨蟹座好撚煩膠 來生不做巨蟹座

完全明你嘅心態 屌
我天蠍 宜家同個巨蟹女溝通緊
message有時覆得好快 有時即程唔覆
係咪收得皮

時冷時熱 詳細啲
可能未熟姐

係啲活動度識嘅
之後有係ig主動搵過我
前排有出來幫佢溫書
又有一齊飲過野 不過係一大班人咁去
宜家多數都係我主動搵佢 但係驚太chur 唔會搵得太密
住得太遠冇咩機會有藉口約佢出來 太突兀應該會嚇親佢
真心唔知算唔算熟 同一個faculty但係唔會一齊上堂

陪耐啲可能有新發現

希望係啲好嘅發現啦
唔會無啦啦入左伍掛
點解咁多水瓶會鍾意巨蟹

感覺呢啲野點知啫

聽我妹講 好似係巨蟹嘅體貼吸引

都係嘅行路Google map緊佢見人多會拉住我手臂行can't resist

水瓶仔真係好冷淡?

利申水瓶仔

水瓶仔忽冷忽熱,有時唔知佢諗乜,有時有好直咁講曬出黎,我個心會好難受,有時都幾灰

水瓶仔真係好冷淡?

利申水瓶仔

水瓶仔忽冷忽熱,有時唔知佢諗乜,有時有好直咁講曬出黎,我個心會好難受,有時都幾灰

水瓶仔忽冷忽熱,有時唔知佢諗乜,有時好直咁講曬出黎,我個心會好難受,有時都幾灰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞