各有所愛之巨蟹座(3)

455 回覆
5 Like 0 Dislike
其實蟹女講到出口話唔會一齊係咪冇彎轉?
本身發展得好快佢去旅行之前已經好曖昧,但旅行途中好似變左另一個人咁,仲話諗清楚唔想一齊,但明明大家有feel ,究竟係咩一回事?

因為蟹女一旦愛上一個人就會全心全意 投入哂所有,佢講得分手 代表佢諗得好清楚同諗左好耐先會做既決定 蟹女忍耐力好強 可能你比佢發現你做左啲野令佢接受唔到 又或者觸碰到佢底線

其實未一齊,只係講唔一齊,話因為自己原因。基本上我乜都冇做 只係等佢旅行返黎,同叫佢趁呢個旅行諗清楚,始終發展太快,我覺得要諗真啲。不過係我以為諗完都唔會改變曖昧個狀況,點知一諗就錯過左交叉點...

佢要你死 你唔會知死因
我都係突然一晚之間所有嘢唔同哂
原先既曖昧冇哂 感覺好似變左另一個人
你當timing囉

唉,只係可惜姐,明明大家有feel 但就差一步

可惜都冇用 緣份既嘢你控制到咩

可幸嘅係時間真係太短,雖然都傷心但應該好快冇事

喂我都係呀屌
識左佢3個月咋
射手女 男朋友巨蟹 好中意好中意佢

因為蟹女一旦愛上一個人就會全心全意 投入哂所有,佢講得分手 代表佢諗得好清楚同諗左好耐先會做既決定 蟹女忍耐力好強 可能你比佢發現你做左啲野令佢接受唔到 又或者觸碰到佢底線

其實未一齊,只係講唔一齊,話因為自己原因。基本上我乜都冇做 只係等佢旅行返黎,同叫佢趁呢個旅行諗清楚,始終發展太快,我覺得要諗真啲。不過係我以為諗完都唔會改變曖昧個狀況,點知一諗就錯過左交叉點...

佢要你死 你唔會知死因
你當timing囉

喂我都係呀屌
識左佢3個月咋

sorry 冇追開po 唔知你同佢點

不過而家真係想有個人呻下

佢係咪好煩膠

佢要你死 你唔會知死因
你當timing囉

喂我都係呀屌
識左佢3個月咋

同是天涯淪落人

佢係咪好煩膠

唔算煩膠 我覺得我唔似射手 同佢鬥痴身 但佢會月經咁頹 一頹就好難氹

佢要你死 你唔會知死因
你當timing囉

喂我都係呀屌
識左佢3個月咋

同是天涯淪落人

交換tg 傾?

喂我都係呀屌
識左佢3個月咋

同是天涯淪落人

交換tg 傾?

冇問題

佢係咪好煩膠

唔算煩膠 我覺得我唔似射手 同佢鬥痴身 但佢會月經咁頹 一頹就好難氹

射手, 即係人馬座 ?

巨蟹毒撚黎,無柒用

佢係咪好煩膠

射手, 即係人馬座 ?

我巨蟹, 前度女友係人馬
分手收場

巨蟹同人馬真係好唔夾
點都要有一方做出好大改變先得
巨蟹毒撚黎,無柒用

毒撚都有毒撚的用處
巨蟹又冇安全感又冇自信正垃圾星座
明明係自己講分手 點解個心會咁痛
巨蟹又冇安全感又冇自信正垃圾星座
明明係自己講分手 點解個心會咁痛

人係有感情嘅動物, 除非真係完全無哂感情, 如果唔係點會唔痛
同蟹仔出街,一路冇嘢傾
有keep住每日wts傾,但係傾得好疏
會一齊出街做好多嘢
呢個關係真係好撲朔迷離

利申蟹女
其實蟹女講到出口話唔會一齊係咪冇彎轉?
本身發展得好快佢去旅行之前已經好曖昧,但旅行途中好似變左另一個人咁,仲話諗清楚唔想一齊,但明明大家有feel ,究竟係咩一回事?

應該係中途殺左個程咬金,令佢要斬斷同你既關係。 一係就你比佢發現有野呃佢。

應該就係呢兩種原因

再次出現了
同蟹仔出街,一路冇嘢傾
會一齊出街做好多嘢
呢個關係真係好撲朔迷離

利申蟹女

迷途的羔蟹
同蟹仔出街,一路冇嘢傾
會一齊出街做好多嘢
呢個關係真係好撲朔迷離

利申蟹女

迷途的羔蟹

好想知係佢眼中我算係乜
見到面都冇嘢講,wts又冇嘢傾
但係又成日約出嚟見

佢係咪好煩膠

射手, 即係人馬座 ?

我巨蟹, 前度女友係人馬
分手收場

巨蟹同人馬真係好唔夾
點都要有一方做出好大改變先得

就快同居
想問點分巨蟹座當你係普通朋友定真心朋友
想問點分巨蟹座當你係普通朋友定真心朋友

幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞