家用投影機求推薦

173 回覆
1 Like 15 Dislike
大陸野黎, 唔係HP product, 睇佢d description同video就知, 愛奇藝 依個price point冇咩必要indiegogo, 市面上好多近似spec or even better既選擇, 另外部機好L似VAVA 4K

https://www.reddit.com/r/projectors/comments/mwxjwi/hp_bp5000_4500l_ust_4k/
https://www.avsforum.com/threads/hp-bp5000-ust-home-theater-projector.3204244/
https://www.vava.com/products/4k-ultra-short-throw-laser-projector-1
原來係咁,唔怪得d鬼佬係咁diu ,謝謝師兄
追完post好想上Amazon 買部m2e玩吓
點解唔買M2
M2e平啲
想搵隻平既, 剩係為左玩switch體感game時用
唔駛好靚, 個人彈下彈下都分唔倒,
咁可以去到幾平?
M2e or M2
打機要睇input delay, 最好< 20ms
呢兩部官網寫125ms
amazon us m2e個電壓岩唔岩香港?
咁你自己?
最後你哋買咗邊部機
唔買 有啲唔抵 買電視算
呢啲非必需品諗住忍到black Friday 先出手
如果忍忍下忍到無咗買嘅慾望仲可以慳返筆
用投影機 會唔會好傷對眼
我都推介Optoma嘅超短投,部P1一出即買已用左差不多2年,我嘅comment係平靚正(價錢ok、4K、色域、ANSI、set up方便)。
係 前排好想買 但諗起性價比咁低就無買
反射光唔會
M2e 官網係 " 輸入延遲: 66ms", 雖然都係慢
lsp9t 用黎打ps5 掂唔掂?
係金雞L字頭個間買左部Texas sonic
四千幾銀伏到仆街
淨係試YouTube你睇
翻到去成個system都係廢嘅
播乜都濛
電子垃圾
用緊堅果J10
未用過靚野唔識分
感覺單講投射都ok
但個Android system你唔好預有咩搞
完全設計for大陸人用
裝YouTube Netflix chrome已經好極限
有冇短焦鐳射投影推介 諗住當電視用
philips picomax
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞