[好人好事]無懼世事變改 Anson Kong好事歌頌專區。。。

157 回覆
276 Like 54 Dislike
其實我覺得係雙面刃黎。有啲人會覺得佢戇直,有啲人會覺得佢衝動唔經大腦,又有啲人會覺得佢份人好爽又好直叱咤件事我相信佢地去完camp之後都已經冇咁介懷,啲人又唔洗下下針住曬嘅

唔否認牙爆喺呢方面仲有好大嘅進步空間同埋要比啲時間去改,但係我覺得睇住呢12個人一直以黎慢慢進步係mirror最好睇嘅位
早晨呀咁多位
繼續有圖有真相撐ak
繼上次獲提名幕後工作人員最喜愛mirror成員後,今次ak勇奪冠軍!!!
前兩日唔係有人話「知情人士透露」ak得罪哂幕後,個個都唔鍾意佢咩?人呢?
Haters一定會話係花姐指使劇組洗白+造馬
gif from鏡po
牙爆好煩
仲要咬一下唇,想用我把口塞住佢個嘴
米色我爆啦吉
佢係太真誠,唔掩飾啫
坦白講,成隊都係咁素人,攻擊佢哋,令佢哋散係好事咩?
咸魚青菜各有所愛,你唔愛都無必要攻擊,好好珍惜香港難得男團組合,mirror 成隊成功,佢哋各自solo 先會得到更加力量,加油
鍾意貓既男仔一定係善良既人
嘩 不得了

好靚仔好靚仔
越來越鍾意佢

慢慢j

連個背都好正
正 12個入面最愛ak
又靚仔又型 唱歌又好聽
平時睇佢個channel 好鬼多野講好煩好低能 好得意呀佢
加油ak 😍😍😍😍
主人都未出聲否認, 護主犬就周圍話非生粉嘅觀眾係haters.
都過咗咁耐,駛唔駛仲咁心生不憤,放唔低呀?

自己圍爐推post 咪同你偶像重覆唔好笑嘅嘢直到有人應為止一樣,推極咪又係嗰小貓三四隻

又唔敢過黎留言,街外人都肯認同你,你就唔駛喺度圍爐啦 走住屌好威呀
自己去睇下ig fb youtube啲留言啦,嗰啲先叫街外人呀,你個post嗰啲係連登仔咋,你唔係以為個連登係全世界呀嘛?你唔係以為你一個小小中傷會打擊到ak令佢出嚟否認呀嘛?你邊位你乜水呀?佢睇唔睇到你個留言都未知啦,「知情人士」喎,笑大人個口
如果我講嘅唔係事實,做咩咁激動咁嬲嬲
都係嗰句啦,當事人知我無屈佢
你個垃圾post大部份都係中傷同抹黑,咩mk無料A字膊知情人士透露,有討論價值咩?我鍾意圖文並茂出post,你呢?咪剩係識打幾隻字去中傷,你p牌垃圾post仲好意思叫我去回?有病睇醫生啦你

順便配個圖

個膊唔夠靚都好 I don’t care
有情有義 睇唔過眼就會出聲 真係好charm
個個post都淨係講tvb暗星同AK, 人生一定係好精彩
推 班臭雞每晚睇20分鐘節目
就去做人格分析 否定一個人
賤到嘔

成班死八婆
自從聽人講過之後,每次望到AK都會諗起劉馬車
你咪搞笑啦,p牌真係p牌,未入過鏡po睇?
個個鏡仔比人屈啲粉都會好嬲好心痛,你邏輯有問題先覺得嬲=事實。
當事人?調教你入面嗰啲唔係幕後?個個都憎佢?憎佢憎到攞埋我最喜愛?
通常都係啲食飽飯鍾意喺茶水間講同事是非,斤斤計較講句野都有骨嘅人先會咁諗其他人
所以呢?
你匿喺鍵盤後面打幾隻字就係真理?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞