[好人好事]無懼世事變改 Anson Kong好事歌頌專區。。。

157 回覆
276 Like 54 Dislike
屌 想含

呀生側面係完美
話說啱啱喺隔離post見到啲人一面倒咁屌AK
其實睇完好心up
啲人講到佢因為妒忌心而黑面令AL jer難堪
但我相信佢單純係對自己失望(加上賽前花姐set 左 expectation)

佢地指出AK既分化行為可能係有問題
但我地又唔係當事人都唔知成件事係點

本來都好想幫下口話AK唔係咁差
而佢都有好多事睇得出佢對兄弟好講義氣,又好心地
脾氣方面AK都講過好多次自己會努力改善
同埋完camp先一排,持平都應該觀察下有無改到先啦
但見到其他幫ak口嘅人都勁多負評
所以都係算了

決定以後淨係睇吉野妹d port
加油AK
依個look 真係世一
本身都想幫口,但見到幫口就畀人圍加收一堆負皮
以後都係係吉妹po 圍爐

都係喺度開開心心圍下爐傾老闆算
希望遲d AK 可以令佢地改觀
睇其他po睇到好心up
Ak拎唔到獎只係單純自己唔開心失望,佢邊會諗到會令到jer同al唔開心佢之後喊成咁係因為佢後來先知自己令到佢兩個唔開心
好多人話ak唔突出唱歌又麻麻 但佢係12個入面最勤力個個又有邊個知
其實又唔覺得佢唱歌真係咁差,佢ig 有d 舊片我覺得其實唱得幾好聽。。
歌頌好事,樓主竟然唔講佢好兄弟ian貧窮時,狂請佢食飯單野,上埋報喎。
Haters會話佢剩係對Ian好對其他人好閪
江𤒹生
呢兩日太多戾氣,所以要開post宣揚ak好嘅一面
與其話我地盲粉,不如話佢地haters,ak好嗰陣佢地扮盲睇唔到,等咗勁耐終於比佢地等到呢個機會瘋狂狙擊一齊話當年
忍唔住loop左好多次
條輪廓線正到,想奶
我都係係隔離post睇到好唔開心
點解要咁話爆爆。
咁有義氣嘅人都要話
我愈來愈鍾意佢 吹咩
經過上星期五果集之後
我發覺我有少少鍾意左AK
個樣MK但內地對人好到爆,呢個反差真係幾charm

利申:直男

Btw Ian岩岩出道成日無錢同大家出去食飯,主動借錢比Ian, 真心義氣仔女
ak 世一!
痴線
矜持呀
搭句嗲
連我男朋友一向唔太鍾意mirror嘅
都鍾意睇ak onon99嘈嘈閉
話佢好真好善良好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞