[好人好事]無懼世事變改 Anson Kong好事歌頌專區。。。

157 回覆
276 Like 54 Dislike
唔好比佢停,其他圈中人同幕後人員點睇ak呢?我所講嘅野全部有圖有真相,並非一句「知情人士」當真理

麗英
「如果最心心眼的話,我首先會揀Anson Kong。雖然全部都好鍾意,但我會揀Anson Kong,因為佢係我第一個合作嘅MIRROR成員,我哋當時唱咗一首cover《24》,同埋佢都係比較鍾意唱日文歌,我哋都算投契,而且佢份人好好。我見佢其他訪問,都會讚佢份人好真。呢方面係真嘅,只要接觸咗佢,就會俾佢呢份真誠打動。」

歐錦棠
棠哥坦言來捧《打天下》徒弟Anson Kong(江𤒹生)場,他說:「12隻手指有長短,無辦法,不過MIRROR是All In One,所以12個都撐,今次是我第一次現場睇MIRROR演出,成員當中有些個別發展,例如AK(Anson Kong)拍劇,成績不錯。」

幕後人員

媒體編輯又點睇ak呢?
「編輯有幸在拍攝場地跟Anson Kong碰面,認為他是個個性開朗、待人接物有禮貌的藝人,希望他繼續忠於自己。」
https://mensuno.hk/fashion/anson-kong江𤒹生真性情獲觀眾喜愛丨作為mirror中的跳舞兼門
推..
醉曖點點
入嚟放低QQ嘅AK

今日出event仲互相扶大家起身
等你好耐喇
𢱑頭ak真係好可愛
兄弟同心
推下先
永遠支持ak
多謝幫推
無論連登幾多人抨擊ak,我都會死守,堅持出post撐佢
我記得你呀
我愛爆爆
齊心撐爆爆
第一時間正評先
多謝思齊
一齊撐爆ak
今日有冇去活動撐佢?
無呀要返工
你有嗎
Ak一定得
呢兩個月fc ig followers上升咗好多,前排先慶祝完20k,而家就嚟40k喇
世界很大,連登好渺小
無啊太多人有啲驚
唔係咩活躍分子
喺連登撐都可以,各司其職
吉妹點睇呢個po

睇完調教你mirror 一句sorry 有感
https://lih.kg/2583040
多謝吉妹
睇完+回應ed,嗰位樓主仲喺另一個post話「知情人士」講ak有幾衰,個個幕後都唔鍾意佢,所以我上面post埋幕後點睇ak,全部有圖有根據有真相,絕非上連登打幾隻字話「知情人士」就可以中傷。
唔使客氣,我睇鏡po見你地都好唔開心
KFC好似係12個最多followers
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞