[好人好事]無懼世事變改 Anson Kong好事歌頌專區。。。

157 回覆
276 Like 54 Dislike
吉妹要定時出Po支持爆仔
你覺得佢性格係點
其實12個男仔已經和好釋懷哂
近呢兩個月升得好快,證明外界越來越多人留意ak
一定會
但唔明大家仲要不停屌
4月之後大家都好多交流
貓貓tiger過身個po 個個鏡仔都留言 好sweet
對朋友好,但衝動火爆,唔識睇人眉頭眼額,易觸怒,諗到咩想講就直出唔過濾修飾,有時令人難受都唔知,但我絕對相信佢係心地善良同勇於承擔。平時要型要威又要man嘅佢,喺鏡頭前喊到七彩,承認自己性格不足,又應承大家會改善,點睇都唔會係一個衰人。
無錯,出camp後同jer變成咁
與其狙擊佢嘅過去,不如戥佢地和好而開心吧
仲有最新個集EuRo鬥GOAL FUN 已經frd到互串唔嬲
唔知你噏乜,近排啲訪問都係ak出嚟擋,先有北上發展,後有姜仔唔開心,全部都大方得體唔失禮。
你預言家嚟?
建議你去呢個post,好多同道中人,唯恐天下不亂嗰種
睇完調教你mirror 一句sorry 有感
https://lih.kg/2583040
去隔離po慢慢狙啦,好行夾唔送
我個個po都有入,唔使你提,你自便。
留名我愛江𤒹生
江𤒹生世界第一!!!
留名一十一2.0
我愛AK
江𤒹生真係世一
超級錫fans

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞