[整合]相由身心 Zoe So惡過淘寶 作故仔屈客人放上網公審 建議幫襯前三思[4]

1001 回覆
174 Like 33 Dislike
Push
Jeffreyfok回應下?你出面撐zoe so wo
鼻翼窄咗咁多

補多張after
佢應該要感激連登嘅人,而唔係公審人喎,心地唔好呀
開眼頭同縮細鼻翼走唔甩 真人下唇應該再厚啲 下唇好似無搽哂唇膏咁
咁樣衰
拎白卡都可以好惡
公審客人仲要放上ig勁仆街。見到無制限個班底仲有like佢最新post, 好想unfollow晒(可能轉頭又會俾人話唔鐘意你咪unfollow 囉
無制限團隊棒錯人
又唔見自肥其他女會咁多負評
佢可能都未知咩事就留言
一地叫佢屌haters,Carrie So就個個都當haters咁屌 只要睇唔過眼件事就係haters
但成件事根本佢錯
上面真係好似李偲嫣
我係睇Error先識佢,發現佢識紋身,又識做下生意幾叻女 ,老實講本身佢五觀都唔差。

以前去過動漫展見過佢cosplay真人都算瘦 胸的確冇依家咁大,但我認為人生係佢自己的,佢整了容 佢開心咪好了。
同埋,老實講係女仔都想自己靚啲,而我相信依個世代好多人都接受到依件事。(見佢ig話都係台灣人思想開放啲,接受整過容)有好多YouTuber都會分享自己有整容,啲comments 大多都係正面,包括佢自己個channel 。

e.g. 香港: Liz ,Sue Chang, Berry, Yaki wong
Taiwan: 超直白,福爾思庭
韓國idol Dia- 彩妍
佢哋都係爽快咁承認,好多人都支持、理解。

大家都知連登出名口臭、仇女、仇男、憤世嫉俗
所以唔洗理一啲人身攻擊嘅留言 eg 屌人整容、屈你做雞、被單車破處(其實被單車破處係真有其事,下面再講)我屌曬你哋咁樣話Zoe!

但當我睇到佢公審客人,就令我改觀
有個客人係某個關Zoe 嘅po留言 話幫襯過佢啲花唔掂
然後Zoe就post客人樣、fb name上story 仲要放埋精選

Zoe 話 佢係個個po 到唱衰 所以先dm佢
就話人哋唔dm同佢講又咩要改=心地差🌝
其實手工嘅真係各花入各眼⋯
我睇之前嘅po 嘅 絲都係講一句 期望愈大 ( not sure

即係人哋講一句 花唔掂
就要係自己 social media Cap一啲對自己有利嘅對話 然後對其他人作出公審 ?
做生意唔係咁架,絲打都話 手工藝真係各花入各眼,祝你生意興隆、客似雲來。
仲話人相由心生⋯⋯
咁樣做生意、eq好高?心地又好好?
Btw 想同喘息空間講 你好好人 我見你啲comments 好多都加密 淨係比會員睇,其實依個行為好善良!

然後係YouTube 鬧人平胸賤女人⋯
我身邊都有朋友身材瘦 有G cup ,不過人哋係天生⋯
認真講增肥、減肥一樣 冇特定位置
我只係希望小朋友唔好 買啲減肥藥、豐胸藥
好似 Blackruby賣 Sibutramine話瘦身不瘦胸
真好癡撚線 真係會害死人!

的確更多人 follow你 個基本好多都係厹 根本唔會理你有冇內涵 只會睇你身材
不過我都希望更多人可以留意下Zoe嘅內涵
然後願你貴言 屌妳嘅平胸賤女人更平胸 更賤

然後 單車破處係真 而「破處」依個講法有啲錯嘅 佢會因
破裂而流血

所以處女膜唔會破 而佢係一個有小孔的鱗狀結締組織
可能係因為「膜」依隻字,好多人以為「處女膜」是一層薄薄的皮膜,在劇烈運動或侵入性性行為時就會破裂而流血。其實佢係位於陰道口的處女膜是一層鱗狀結締組織,一般厚度大約是1~2 cm,而且上面有小孔洞,以便女生的經血流出體外。

處女膜會否裂傷完全因個別狀況而異
處女膜是一個生理構造,正常來說每個女性都會有,但彈性、厚度不見得相同,有些人的處女膜比較薄,

可能在進行體操、踩飛輪、騎腳踏車等較激烈運動時很容易就受損

有些人的處女膜厚韌且有彈性,就算經過多次侵入性性行為也不會有任何損傷。

文長 sorry for 1999
咪癲啦你地
佢呢種人最鍾意講到全世界都對佢唔好咁樣,少事化大,又話休息,見有人理就隔一日出返嚟屌客。佢識得話人網絡欺凌佢,佢咪又係想借機公審人,仲要係老屈
相可能p得勁啲
片會好少少?
本身唔靚,整完又唔靚,胸又係假嘅,個格仲咁臭,做人咁冇品,都幾不知廉恥

不過睇error 嗰時都覺得呢條女好醜樣,啲戲又垃圾,好似淨係識賣波咁
其他女冇俾人屌
仲多咗好評
想講
佢YouTube同蘋果訪問講整蘋果肌,個答案係一撚樣lol
一樣係一樣到standard寫撚左稿咁
連啲反應都係一樣,要搵隻手摸下塊面再問人蘋果肌係邊到
睇到我幾尷尬
佢外表樣唔樣衰我唔評論
但內心真係醜陋到一個點
啲人屌佢整容係因為佢唔認
其實大家係屌緊佢講大話

整到咁仲出黎攞貞節牌坊
仲要笑其他人既外表,憑乜
臭西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞