[整合]相由身心 Zoe So惡過淘寶 作故仔屈客人放上網公審 建議幫襯前三思[4]

1001 回覆
174 Like 33 Dislike
相由身心
On9 客人資料同埋上網搵到嘅相比
想護主講嘢都要makes sense啦
叻女黎,都證明佢有咁上下機心,一啲都唔簡單
認真覺得整容前既zoe so樣衰過絲打好多
絲打只係唔打扮 但個樣好和順林善
但zoe so張校服相唔靚得黎仲三尖八角唔似好人
所以我認同zoe所講既相由心生
其實作為生意人,無論點都好,因為單job 問題將客人資料放上網公審都已經無職業操守
多數就算出事都只係會話有單咁既野,之後澄清又好,批評又好,一開個人資料就已經係錯
你可以話你有錢唔Care個客,不過呢D 動作都反映你個人點對待呢個行業/客人
Zoe so已經唔係天生靚女,仲搞咁多小動作,真係令人好反感仲要評頭品足個客,好心佢啦
第一次見有小店,會公開抨擊比差評嘅客人,仲要踐踏埋對方個樣 好痴線
係 仲要作故仔鬧埋人哋個樣 cls
我好似都未聽過有第二單同類事件
好lun7.7
其實差評可以話「近黎公司收到一D 負面既意見關於…… 係到想做個澄清/解釋………」
做人又好 開工又好,唔識呢D 就準備比人好似而家咁狙擊
有時唔係公審就係真性情,職業操守就係職業操守
再難聽講,PR 做得好,危都變機啦
可惜Zoe So係呢單CASE唔識做
佢係咪有個細佬
而家越來越多人亂用「真性情」呢三個字,用嚟合理化啲無理行為
真係 鬧客人個樣都可以當係真性情
呢啲已經唔係冇禮貌 直情係冇品
成段對話Zoe無提過 話可以退貨喎。
佢只講我有提議過退錢,但係佢係對話入面無提過退錢喎
退貨只係事後自己加,因為咁對自己有利,先搏到狗公同情

波台狗西西,入黎大家一齊推下POST
你兩條友都係到呀
佢話過可以退錢?
自膠 見到了
「佢態度超級惡劣、單單打打
我提出不如推翻錢俾佢
叫佢俾返件貨我
佢又唔肯重要繼續鬧」

吹大啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞