[整合]相由身心 Zoe So惡過淘寶 作故仔屈客人放上網公審 建議幫襯前三思[4]

1001 回覆
174 Like 33 Dislike
如果reply其他人嘅cm佢del唔del到
點燈死如果我咁勁就唔係燈死呢條友啦
Btw啱啱先知原來佢有youtube channel 可以入去俾個負皮aliceha同spoon chan有段時間都係負皮>>>正皮
即係點?
Del曬所有comments 眼不見為乾淨
唔係解決問題嘅方法喎 Zoe So
事實上係有一班haters亂鬧你
但係絲打講嘅嘢係因為你的確態度極度惡劣
你直接放人上網 作故仔話佢有問題先 同定義幫絲打嘅人係haters
確實係你唔啱
唔係你block得愈多人 件事就會冇發生
個page係專搵ig女俾人follow
近排出左廣告plan 可以自己捂錢俾個page出po宣傳
小氣到發覺活咗ig世界嘅人都係咁 容不下丁點負面說話
我只係share條link 冇講過任何負面說話
盲撐佢嘅人睇完都會繼續支持佢
佢驚比啲有理性嘅人睇到條link 知道佢講咁多大話
你心地唔好呀

屌 咪一鳩樣
隻臭雞講到自己同屎家軍誓不兩立
又話乜嘢屎家軍搞尻佢
我就好奇啦
公審啲客又有幾風光啊 臭雞
而且人哋絲打只不過係比差評姐
想知蘇麗華同屎家軍有乜分別?
擺到明心虛
巴打由ig fans變blacklist名單
而家仲要block埋
之前明明好大聲話過唔會del comment,只係會block啲「騷擾」佢既人
點知而家證據確鑿就急急腳轉呔
屌 又係買番黎
都覺得怪架啦
台灣大把大波妹
點會識佢呢d老泥妹

仲要寫做紋身師
屌佢老母
佢紋身好撚出名?
出名求其?
Send比啲followers + 客
最近有冇屎家軍d on9野
好似銷聲匿跡咁
電子雞始祖deer 系列 9個月 總共用左6000hkd流出
https://lih.kg/2572386
睇左
毒撚係男人毒瘤
話人唔係專業紋身師唔好比意見真係好撚on9
花店果度又係講兩句就起晒鋼Cls
接受唔到批評就唔好做
淘寶大把,Facebook Twitter Instagram YouTube 都有Fans買
每個Post買Like都得
連Amazon推Listing都做到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞