[整合]相由身心 Zoe So惡過淘寶 作故仔屈客人放上網公審 建議幫襯前三思[4]

1001 回覆
174 Like 33 Dislike
Carrie So 蘇月娥
你唔使屈全部人係Haters

的確呢度有好多Haters鬧你
但好多人都係針對緊件事

而事實係你態度先係極度惡劣 仲要大話連編 作故仔屈人

唔使旨意屈完絲打再屈晒全部連登仔係haters
我知你經常mon實個po
唔認錯 只會越來越多人知道你份人幾假幾黑心
點解要係咁post絲打個樣?佢唔係任何公眾人物,只係一個買左一樣認為物非所值,留返真實買家評價,就要俾你班仆街咁蝦法。好撚惡。
咩人有咩fans
啲護主狗淨係識得攻擊個絲打
賤撚到閪咁
Btw 麻煩幫手report 佢洗版
Inbox 佢 ,email 佢,再唔係係晒gerena post + 去晒gerena搵個啲kol度留言(近黎好多)tag gerena ,gerena 搵咗個會爆客人私隱嘅人做代言,要小心評估呢隻game 風險(冇講大話啊 ,我真係驚㗎)
係zoe post炸!佢公審人地在先
仲有 keep住post果個係zoe啲打手
有咩就同zoe講
我已經加咗sticker保護返絲打
係Zoe So po佢全樣
順便隻癲狗做緊嘅嘢就係exactly 蘇月娥ig做緊嘢
上面*
支持狙擊核突整容雞
波台狗西西,入黎大家一齊推下POST
更正返係黑心大話精
push
push
佢道歉咗未
係咪真係要趕盡殺絕
你地先開心

應該冇諗過咁做
係咪屈完人唔道歉放ig仲要留人底之後當冇事發生 先係最好嘅解決方法?
誠心道歉del po都要啦 絲打個樣比人永久放咗上網 點收返?
咁就繼續推
咁絲打個樣被佢放上ig精選story又點計
換做你係客 因為唔滿意貨品負評而比個多followers嘅Kol放你個樣上網公審 仲要唔覺自己有錯 屌返人轉頭 你會點?
我覺得zoe so應該要向番短髮絲打道歉,打開門做生意一定有好評差評,因為唔接受意見而擺客人上網公審,仲要針對人哋個樣「相由心生」⋯依家你樣靚真係大撚哂咩,睇到都反哂感。

講漏咗 仲要老屈你有問題etc 人身攻擊埋你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞