[整合]相由身心 Zoe So惡過淘寶 作故仔屈客人放上網公審 建議幫襯前三思[4]

1001 回覆
174 Like 33 Dislike
30字懶人包: Zoe So老屈同放客人資料上網公審 之後仲唔覺自己錯 扮委屈博同情

[相由心生]大話雞Zoe So老屈絲打對話公開 EQ低頂唔順又浮返上面[3]
https://lih.kg/2579774

大話雞ZOE SO比某導演要求著小背心 頂唔住網民攻擊要潛水「2日]」[2]
https://lih.kg/2578396

大波妹ZOE SO比某導演要求著小背心 頂唔住網民攻擊要潛水
https://lih.kg/2576126

蘇小小Zoe認埋線瘦面 為E Cup上圍日啪幾十粒豐胸丸 自爆當年因踩單車破處
https://lih.kg/2570349

疑似打手 追po前可先Block咗波台會員:西西徐志摩
會有更好閱讀體驗
事源:有人開po討論小背心事件([1]post) 有絲打留言講返Zoe So鬧客嘅事(之後會講) 以下係部份留言

Zoe So live表示件事過咗好耐 俾佢提返係喺度搞事同公審緊Zoe So 所以公開客人啲相同名[注:係全樣,Sticker係我另加返]
仲話返絲打態度超級惡劣 單單打打 係奇怪客人
(大家覺得絲打啲留言算唔算公審緊Zoe So自己決定)以下係其中兩張

Zoe So聲稱絲打係周圍惡意負評先,絲打已作澄清(唔知信邊個可以睇埋下面):
跟住絲打po返完整對話內容
呢個時候先真相大白!
大家睇吓 究竟係邊個態度先係超級惡劣
大話連編 放人相上網公審人 鬧人相由身心 點睇都係你醜惡啲喎
仲要屈返絲打po啲唔po啲
而家絲打po嘅係完整對話 Zoe ig po嘅先係cut頭cut尾

直播其間一直冇道歉 甚至將客人個樣放咗上ig精選

[size=5][b]全程扮晒委 屈話連登淨係鬧佢係雞有整容
想問吓位絲打有冇鬧Zoe So整容鬧係雞啊?
由[1]對話公開之後好多人都淨係focus緊作故仔屈人放上網呢件事
唔識佢 不過就咁睇啲對話條女好大問題
係咪好想知絲打究竟Ig留言講咗啲乜嘢令Zoe So咁大反應 親自pm起晒鋼咁窒人? 留言呢四隻字就得㗎啦!

Mon po咁實又扮睇唔到 大話連編 唔覺自己有問題
之後仲同班fans喺度扮委屈
思維媲美林鄭月娥
你不如改名叫Carrie So啦

IG同班Fans圍爐取暖扮委屈 原來到頭來只係為咗Like
更多Carrie So事件:
唔可以有反對聲音
唔支持就係Haters
一有評論就會起晒鋼
仲話人賤女人 平胸妒忌佢

特別收錄:Carrie So摘名小氣簿榮譽名單

最新消息:其中一個精選已經刪除咗 懷疑想當就咁冇咗件事[/b][/size=5]
佢最大問題係唔覺得自己有問題
睇唔過眼件事就係haters
好假嘅女人啊
相由心生

即一個人有怎樣的心境, 就有怎樣的面相。待人的謙卑,談吐的優雅,讀過的詩書,豐富的內心等,都會投射在你面相中。

Zoe so

搞清楚咩為止hater先啦姐姐
攻擊你外表,屈你做雞嗰啲就叫hater(的確有一大堆)
依家好多人係批判你公審一個好聲好氣嘅客人

大家都有cap圖,冇得拗
短髮絲打dm你嗰陣完全非常禮貌

反而係絲打講一句,zoe姐你十句屌翻人轉頭
竟然屈絲打點撚樣西客又盛,
最後仲要開埋樣公審人,仲夠膽死話相由心生
(from post [2])

拿Zoe,
唔係話連登無hater
大撚把
仇女,厭世,屈女人係雞,又要J又要鬧嘅連登垃圾一大堆

但依家係屌你公審客人
You don't have to be hater to criticize that

將所有valid criticism歸納為hater行為,要不得
個meme好正
咁快開到4
頂你去到4
死臭雞
蝦乾2.0
人哋係怨婦界林鄭
Zoe So係私影界林鄭
成段對話Zoe無提過 話可以退貨喎。
佢只講我有提議過退錢,但係佢係對話入面無提過退錢喎
退貨只係事後自己加,因為咁對自己有利,先搏到狗公同情
小氣簿愈嚟愈長了
lm

咁快到,有無通知西西入黎曲線推Post
要集名集到下世紀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞