全民造星4 全女班開始啦

728 回覆
1036 Like 67 Dislike
女排男將囉
叫viu tv拍AV
兩類人,一係某少女歌唱比賽fans。二係某啲mirror 嘅fans,驚分薄mirror嘅資源。
唔好玩,我星三冇特別pick邊個,只係較好邊個同較唔好邊個,我只係覆返上面話喺連登講嘢唔好咁肯定啫
笑左
每年造星一出都多新一批平價新人入市場
家謙係怪物級,冇得比
臭雞斷定論
同埋一定要讚佢?唔讚佢,話過CY唱歌穩過佢好多,歌迷唔會亂搵籍口失準就係反佢?,唔怪得成日被話玻璃心
如果出道簽大國,就點都會分薄鏡仔資源啦
一邊鬧一邊睇
但口罩嗰d都有公司
仲有第三類,星二星三冇左影參賽者 d fans
其實咁先健康,擺明今次viu係見cctvb個幾個女仔開始有聲勢而變陣,兩邊都推多d有潛能既樣靚聲靚有氣質仲要青春既女藝人出市場,比市場自由淘汰同多元化d唔係仲好咩 係可能因為呢個舉動觸動到其他同類型既喺市場或者未出市場,驚個餅細左先咁大反應啫,如果唔係簽同一間唱片公司,其實同鏡仔資源冇咩衝突
做大個餅咩類型既藝人都有先最健康,次次造星一出就話做咩唔簽呢個嗰個,做咩你唔簽公司,跟住就話間電視台當參賽者condom, 諗深一層,其實全世界既選秀比賽,電視台只係提供一個平台比觀眾認識佢哋,冇義務要理埋佢地之後生計 利申:成個造星系列淨係真正迷過Oscar一個,但係之後唔見佢有產出同活躍圈中就冇再迷,亦都諗通左市場係唔會等你,亦都冇任何藝人可以期望fans會一直咁了無止境等落去
完全唔知你up咩7,呀,我醒起啦,抄我comment 話似兒歌金曲d friend 嗰個ma, 嗰條友好似成日抄其他人comment 當係自己有前科架 ,你應該今年上連登唔知,留意多d就會發現同其他巴絲既留言都好似,勸你上連登真係唔好咁認真同玻璃心,我都好想有另一個acc, 你比我呀,我夠讚過雲姨造星個形象飄逸氣質啦,又唔見你講,唔係批評就係反佢架
參加節目博之後多d廣告邊個唔想呀
今次應該有目的好多,指明係選團,最好多d 18妹妹
除非佢哋可以擺脫KOL個名去玩啦
所以星4應該都係搵幼齒
橫掂做唔做都話,點解唔做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞