全民造星4 全女班開始啦

728 回覆
1036 Like 67 Dislike
求Error女版
睇下會錯成點
Tvb又輸
之前口罩小姐咪揀左一班女
而家咁快又黎料
香港搞女團都高難度

但成功既話我會好佩服viu

始終女團係世界娛樂產業一個潮流

香港唔應該繼續原地踏步
因為花蛆先係星
我要ah jeng
阿正 178 Miko
造星4揀多個
根本有料就唔會玩呢d on9野,有心做亦唔會咁恨見報(利申:勁撚憎前排日日都mirror error)

有心搞音樂夾band個班你好少見到佢地有花邊新聞,但係班濕9所謂星成日又桃色新聞又言論攻擊其他台/人,根本個出發點就係想紅,點會有好既作品搞到出嚟。

男既為屌閪,女既為比有錢佬包,眼見好多做星既都係咁,羅志祥呢d level 唱又唔得,拍戲又一般但就好撚紅,香港呢期紅既on9星就係咁上下,唔唱得又冇咩實力,你留意下有d料唱得既eg柳應廷個類唔會成撚日講埋曬d爆炸性言論又或者花邊新聞
麗英
香港唔似會有咁多戀童喎。以前咪有隊cream。男人真係追星追未成年會俾人咩眼光望呀

見過環球舊年幫某女歌手賣廣告
今朝再睇返你原來distract audiences緊
講清楚啲應該話用某女歌手新出嘅歌喺YouTube以廣告形式播放
其實有料有心搞音樂先至會報名,知道女版mirror 實會萬衆矚目,想自己成為下一個Jer。咁當然一定有好多嘩眾取寵嘅,搵老細嘅參加,不過應該逃唔過花姐嘅眼光。
女團唔長久
就算韓國嗰啲都係
但在生女團紅可以好紅
連登仔不嬲一路打飛機一路鬧人臭雞
未又係會睇
提出下 嘗試延長下佢嘅壽命
而家最紅個幾個係咪有料自己心知肚明,唔係話香港音樂收皮,而係香港人自己有冇比番應有既尊重比個班努力做好音樂既人

之前咁講又比連登仔話我屌人d fans,我都無話可說,支持d on9冇料到既星真係難怪香港地多人嘩眾取寵
之前仲諗會唔會開個全女班既全民造星,點知依家真係有
仲有造美人班女
向上游的雞
不如再講盡啲

有心搞音樂夾band個班
應該繼續係工廈自己摺起黎自彈自唱就得
點解要出黎唱 銀河修理員 / 喜歡你 / 天空海闊 依啲比普通人聽的 MK pop

而且 搞音樂夾band 跟本不同 男團女團 路線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞