全民造星4 全女班開始啦

728 回覆
1036 Like 67 Dislike
寧願全民造星搞香港新歌曲

而家香港人鍾意創作歌手
不如直接搞新秀搞cash流行曲創作大賽

玩band sound
捧完
連登過一排就會屌人係臭雞
入娛樂圈貪慕虛榮
挖埋人地祖宗十八代既歷史
然後啲人開始爆料話咩好淫
以前成日同人扑野架
最後傳到佢落過仔
跟住隊野就會差唔多收皮
大概流程係

唔驚會好似巴打講咁?
香港真係講得上成功嘅女團真係得一隊Twins
重要得兩個人
超齡喇屌….
9成集集都喊
花姐可唔可以玩埋一份
造星二,三慘變經驗包
我諗viu都急住招女藝員啦
mc聲勢好勁喎, 仲有mike同edan一樣3台冠左

定你講p1x3l
香港班女0自律0自覺
轉個頭全團個個中曬文春
其實如果當年Hotcha冇不和其實都幾正
Super Girls係慘在出嚟嗰陣係同韓團打,打唔贏先咁浮浮沉沉,啲團員嘅關係好似唔差(除咗Heidi同Yanny好似話爭仔所以不和
As One本身幾高質,但唔知點解最後都係散咗(我估人事調動太多?)

香港人睇女真係特別多要求,要做女團真心唔易我都好希望可以見到一隊本土嘅女團,我實撐㗎
你當第一季搞全女班,觀感就fit晒
齋女一定冇咁好睇
一班女人一齊一定勁多事非互相鬥篤
冇男人果種brotherhood咁好睇
造星3果陣Carman同子娟已經係零交流
Bingo三個Odi同Carman與子娟全程係咁單單打打
睇到viu個page個個都唔想有全女班 仲叫人唔好搞
大佬呀你哋班女人可以睇全男班 我哋男人唔睇得女?! 乜撚logic?

不過算啦 唔想睇嘅人嘅留言都係女多
有時係唔會抵得人哋叻過佢哋嘅

利申: 巴,都幾like ERROR MIRROR
造美人個Kathy啲衫唔啱自己心水都喊一餐
其實呢個都好,我甚至覺得兩個都可以搞,搞完香港新歌曲之後過一年再搞女團,就可以好似台灣DD52嗰邊咁,直頭sell埋全原創歌曲舞台。

當時我會追DD52都係因為啲原創,其中一個算係御用嘅創作人就係同系列聲林之王嘅吱吱。佢啲歌真心好高質,順便提高埋啲舞台嘅質感
不過講真
我係viutv都搞全女班
已經一手男既喺度
梗係想捧返啲女
再唔搞,比大台刮晒啲女啦
想問吓星夢傳奇嗰啲人可唔可以參加
煩到閪咁
後期最有potential 既女團真係得As One, 但好似係因為太陽要佢哋轉拍戲搞到個個心灰意冷唔續約或者解約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞