全民造星4 全女班開始啦

728 回覆
1036 Like 67 Dislike
唔好佢成功,係mani成功咋
https://youtu.be/lGAonWPCk8U

完全唱出港女行為
其實我自己覺得嗰啲乜鬼做過ptgf/賣過相/Mk呀嗰啲其實冇咩所謂,因為唔可憑呢啲百分之百去定佢哋嘅人品差(當然涉及令其他人suffer嘅就唔係咁好啦)
除非Viu係想整隊嘢sell初戀系啫,唔係嘅話呢啲其實唔係好大問題咋喎
我覺得MK女團其實諗得過,因為呢啲都完全係香港文化嚟嘅,仲要依家啲MK真心買少見少,但MK還MK,你都要係有實力先得
認真答 好想阿左再參加
佢真係遺珠之憾
放心,一定大把,真又好假又好,分分鐘節目未播就爆哂出嚟

但個point係啲人覺得女團一定差男團一定正
都唔知咩道理

女睇一定睇男 男就緊係睇女 況且男團都好多男fans 點解唔比人搞女團。。。。
Bingo仲有出歌、Karen簽左唱片公司、Candy組唔到女團、kiki 即係k lau條女?俾人翻炒佢同K lau食煙 玩完
唔好啦
俾佢做創作文青
Bingo咪撚提啦
唔係造星3 我都唔知有呢隊野
Kiki keep住拍戲同model job喎
依家拍緊戚其義套戲
留名等睇比人話臭雞 然後一堆花邊新聞出曬嚟
反而想睇方方同右雨
大量ig KOL/model進場
全民造星3 50強的A4都ok
方方做跳舞老師吊打
星4班女表演可以高質過星3 A4 Cat Fight 同Hey Sistar既話咪睇吓囉
其實就係睇放左幾多資源,twin英皇真係揼咗好多錢落去落去
Boo Ber? 好似咁讀
仲有冇撈
女版話題度一定高d 因為男女都會睇
伍樂城 張國榮 鄭伊健
拍戲嗰班ok
我覺得新女團會係港式茶餐廳,乜嘢都有,一個初戀,一個賣成熟性感,一個賣唱功,可能仲有一個中性。
佢陳雲隻狗嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞