工作之辛酸 閪熊真係一間閪到極致嘅閪公司

160 回覆
170 Like 6 Dislike
屌啦 閪客數夠48蚊散銀俾你啊
女朋友想結婚草錢買樓 但我未草到咁多 大約400k左右
要養父母 水電煤 日常洗費樣樣都係錢
想草多少少咪番下閪熊
我本身冇買股。。。所以黎緊會買
我想問,我之前嗌一個餐,漏送嘢飲,未食我即刻影相投訴,佢地比咗我優惠券
跟住到我開餐時候發現兜米線材料係生嘅,丸係冰嘅,芽菜都無煮過,foodpanda就退錢比我
呢種情況好明顯錯在餐廳,我咁樣投訴會影響外賣員嗎?
應該唔會 但係閪熊閪起上黎會老屈
應該唔關外賣事
但真心要屈 點都屈到
你平時外賣都會逐個袋再打開check? 有啲餐廳對熊貓外賣先包咗一層,再包

同埋有啲外賣杯/碗就算蓋實,郁幾郁就會瀉
同埋舖頭做外賣平台嘅外賣,唔係即刻收到錢

外賣員咁多要求,麻煩人。會俾人屌嫁

每單低過最低工資,邊有咁多時間check,有都快快手送完,接另一單
有d區唔會咁過份lck 取餐都1.7km特別係多閪人住既地方特別遠
西熊係有送餐/攞餐時間限制嫁,成日左check右check,用咁多時間,隨時俾西熊炒

維持接單率關餐廳包得唔好咩事?

有啲餐廳不嬲西,點改?

都話外賣杯/碗問題,憑一個外賣仔可以改到咁勁

加上又唔係當正職,咁認真做咩?
D西客應該驚過你先岩,有哂佢地址電話,一年後再同你慢慢玩
有d餐廳d外賣盒/杯 真係好撚閪 點包都係會瀉
特別係個d凍飲杯
付出?俾人停賽 扣錢個陣 又唔有人為我地付出
因為可以時薪過百囉有人係做得好認真
我彩你都傻 西單就食你個餐 mark低你d料
咪玩,外賣仔只負責送
同做備注d 野
多口講句,外賣仔失誤太多真係有問過
你同樓上講

話俾意見外賣仔做好啲
依家有tips制度,你俾得夠多tips,幾遠都有人同你送
做銀行仲貪一千幾百,on99.
一千幾百猶如垃圾
多一皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞