buyandship唔好撚再扮黃 消費手足血汗

394 回覆
1120 Like 81 Dislike
點解明明係藍營但要呃人黃?
你藍咪藍 咪做藍圈生意囉
唔係鬥 係佢偽黃
唔通唔可以講?

支持巴打再搵到新料正視聽

另一帖:
https://lihkg.com/thread/2579705/page/1
佢扮黃出名,扮罷工,入黃圈,
有內鬼爆過,826只有一間自取店無開,其他自取店連倉都照開工

後來又有fb流出,唔知係老細定管理層,
笑D人,我唔開工就當我黃,送錢比我使。
點解出黎正視聽一定要比你地班人講到咁?

BUYANDSHIP呢間偽黃又垃圾既公間 FACEBOOK發完一帖 連登又發一蚵就係講佢今日派好多報紙 利用呢個心態去做MARKETING你又唔屌既?
終於有人出現
Sheldon係咩人 接觸過都知
我反正都已經冇做 唔怕佢
我有朋友前員工黎
請個老細係好撚仆街 成日唔發貨當棄貨賣比員工賺錢
我有朋友前員工黎
個老細係好撚仆街 成日唔發貨當棄貨賣比員工賺錢
咁但係咁講
有藍朋友係咪就等於佢唔係黃先
會唔會直情有啲佢Facebook鬧手足既post
係咪會狂賣客既貨比員工 賺到盡?
但我已知係個老細當員工係屎
兩年前有藍朋友都計?
有冇運動期間佢藍嘅證據呀 冇就此帖已完
Buyandship由陳仁沛(Wilson Chan)和李兆倫(Sheldon Li),於2014年夥拍另外兩位拍檔成立。
Sheldon 講下另外兩位拍檔係咪曾先生同苗先生?
都話四月尾都仲同緊友和搞海外訂單
友和咪藍店
2019年8月唔知有社會運動未?
佢都仲REPOST緊
友和幾時又做左藍店?
連登仔盲架
藍既死都要話黃
好似牛大人咁
覺得人地間野好食就走去屈黃
on99
班打手靜哂

個老細藍到咁都話佢黃
仲要係專登出POST既偽黃
正一垃圾公司
係..跟住羅哂EVIDENCE踢爆佢
就話人地鬥黃破壞無建設

佢地立於不敗之地 ADOREEEE
肯面對現實未

我都已經未爆哂呢個垃圾老細D野出黎
兒登仔最鐘意自己造完神之後再拆返佢
2020年5月,友和YOHO接受創業分享平台港創人訪問,分享創業故事。2020年7月傳媒傳出港創人其中一位創辨人朱嘉盈有意代表建制派參選立法會,因早前接受過港創人訪問,友和YOHO被網民抨擊是藍店,其後友和YOHO在社交平台回應:"我們大家守護嚮往的價值,不是捕風捉影、以訛傳訛,亦不是打壓批鬥、分化仇恨。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞