buyandship唔好撚再扮黃 消費手足血汗

394 回覆
1120 Like 81 Dislike
呢間黑店
收空運價之後船運,再掉晒d貨去到遠一遠要你一星期內拎
唔係藍都係黑
屌佢,我第四日冇拎已經比佢送返走,我打去客服叫我去長沙灣倉,我去到又話啱啱送左去葵涌個倉,比佢玩死。
派報紙做下PR又要俾人屈黃
之後又有人出黎批鬥要屈藍
做香港人生意就要俾d鍵盤戰士左屈右屈
玩多你幾轉就會羅黎賣
又黑又藍

個老細既人品決定左間公司
算啦, d有心人係要屈
人地做公關野又無話自己黃又無表過態
好多間公司都係俾樓主呢種人搞死個運動
到底樓主係豬精,on9仔, 鬼, 5毛, 妒嫉撚都無所謂
道不同嘅人黎, 一律block
同問

有運口罩關藍黃咩事
有啲唔表態嘅都會運口罩
過主啦你

垃圾藍老細藍公司扮黃羅光環原來唔可以踢爆佢
有哂證據又話老屈
運口罩關藍黃咩事
有啲唔表態嘅都會平價運口罩幫下市民
咁仆佳? 本身用緊shipbao諗住轉,而家都係算了
shipbao暫時無出過咩大問題
最初期政府話無野,藍既咪信政府 唔會話全部一定係黃,始終有藍又唔信政府,但早期出街真係得黃既會戴 係好subtle, 不過作為受惠者想講番件事je
姐係呢個POST其實係 shipbao 打手POST
依間唔係中國嘅咩?
咁有咩好介紹
無乜錢賺
收空運價用船運,賺到笑wor
呢間黃店疑似由藍營人士經營 當然我拎唔出證據 唔可以話153肯定有份投資
但身為老闆既Sheldon都唔企中間 比153企正中間 我覺得相當有嫌疑
鋪排完之後打手出現了
咁有咩好介紹
唔夠buyandship果個post咁打手既
我一早講左一有D咩講到第二間物流
就會話係佢打手喇
最慘唔答 又會話有破壞無建設
邊夠d mon post 打手/員工玩
我都係想搵一間正常集運
唔識唔好出黎柒,口罩呢d輕身但大舊,佢用重量計,出面間間用體積計。

不過你係要質疑都無計 我果期用過好多間集運,前前後後係外國買左萬幾蚊炒價口罩番香港,所以知得清楚
用shipbao黎做counter會唔會有d過份
姐係我唔想食藍店 有咩推介?
哦你食美心啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞