buyandship唔好撚再扮黃 消費手足血汗

394 回覆
1120 Like 81 Dislike
黃集運黎講 我推薦觀塘間隊長集運 又多女職員
咁計法老細為生意同人應酬就唔得?
唔係好明個concept
個陣全世界上唔到飛機,無記錯佢可以俾你揀等飛機等到2046 or 轉船運等幾個星期
我個人就轉做船安全收到貨
得佢一間有能力咁快做到調動
如果美心突然轉黃 咁接唔接受到?
之前都突然話世界是你們的 大家咪一樣繼續抵制

根本間野一直個立場都唔係黃 今日突然借蘋果扮黃
宜家得閒係到mon post都唔解釋下點解同153關係咁密切
咁你有無其他介紹?
我都想知重有咩選擇
有手足諗唔開,快啲入嚟救人
https://lih.kg/2580640
推一推 等人唔好中伏
硬係覺得錯咗 個思維
重點應該係介紹翻呢間野嘅過去比手足們參考
唔應該一野判佢偽黃
其實係咪得呢間係黃
有冇人用過快唔快?
冇得俾人揀船or飛機喎
一律掉晒去船 湧晒去葵芳個倉拎
都幾快
不過得觀塘自取或者sf
佢肯黃到連藍絲睇到都反感既我又唔介意
睇佢夠膽做幾多囉
夠膽高調派蘋果再POST埋上FB話撐蘋果先
5日得唔得
而家應該做嘅辦法就係放佢上藍絲group屈黃
佢焗轉你船運拖你勁耐
貨到就比勁少時間你去一個特定地點羅
有咩事都係客bear佢幾好做
死黑店
飛機排一個月既其實都冇分別
咁佢就佢兩邊不是人
不過只係想比大家知佢偽黃同黑店
無要花心機再屈佢黃
因為呢間公司同153關係本身就夠藍
咁有咩介紹
快啲講
幾時可以鬥死shipbao E D 紅資
B&S偽黃要死 紅資更應該死 支持兩間都應該收皮
樓主正係開E D POST無撚用 比D實際D既行動LA
咁你唔去開?
如果有朋友係藍要全部絕交? 人到中年有班朋友都識左20年咁點?
你而家事後孔明就話啫
嗰陣時有邊個知空運會停幾耐?
咪玩啦 幫襯過都知呢間幾垃圾 錢就識收 廣告識落 又慢又冇服務 前年等口罩等L咗幾多個月 叫天不應叫地不聞 搵CS無人覆 冇咁大capacity唔好叫人用啦 垃圾公司
佢一早都講左
因為就算通番都要長時間先清得走大量積貨
同埋全球搶緊機位根本HOLD死晒係機場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞