咪笑死人啦 BUYANDSHIP班打手派幾份蘋果日報就想做MARKETING

113 回覆
14 Like 36 Dislike
對於佢地既服務,我自已用過一次就覺得係勁垃圾,永不錄用,但呢D可以好主觀,有D人都可以覺得佢地SERVICE好。

但今日唔知係佢地自已員工定乜啦
諗住派幾份蘋果日報就羅光環做MARKETING? 真係笑死人咩?

又唔見你同藍既PK/藍店合作開個連登POST吸藍絲?
不如話我知你有幾黃啦?

【品牌故事】Buyandship與本土網購平台友和Yoho合作無間,僅一個月海外訂單急升10倍
https://businessdigest.io/%E5%93%81%E7%89%8C%E6%95%85%E4%BA%8B/%E5%93%81%E7%89%8C%E6%95%85%E4%BA%8B-buyandship%E8%88%87%E6%9C%AC%E5%9C%9F%E7%B6%B2%E8%B3%BC%E5%B9%B3%E5%8F%B0%E5%8F%8B%E5%92%8Cyoho%E5%90%88%E4%BD%9C%E7%84%A1%E9%96%93-%E5%83%85%E4%B8%80%E5%80%8B%E6%9C%88%E6%B5%B7%E5%A4%96%E8%A8%82%E5%96%AE%E6%80%A5%E5%8D%8710%E5%80%8D

之前D苦主POST:
https://lihkg.com/thread/1918263/page/1
又跳出嚟被人block
講事實 你鐘意BLOCK就BLOCK
走撚開啦
個邊比d打手洗鳩哂版
肯鳩定唔係黃架喇屌,講曾志偉又話好耐,咪講上年友和囉,友和係藍店喇呱,dayday曲加持喎。
講句佢服務唔好
就比人圍插小氣 小學雞

一定要話佢地係服務好 良心黃店先得笑撚死人
編年史都比人呃鳩左佢係黃店
咁你今日做左乜撚
乜撚都冇做就收皮喇 人地起碼左出嚟
我買左份蘋果日報我洗唔洗好似佢咁影張相出個POST?

我而家唔係屌佢無做野, 係屌佢利用呢樣野想套光環, 佢間公司PR咩心態AR?
咁有無邊間黃集運介紹?
唔要體積比
我自已無用BUYANDSHIP好耐
我只係講緊佢利用派報紙呢樣野黎咁做MARKETING係極之惡劣
比百零蚊就叫做左野
香港又贏
2021喇,黃就係呃錢都正義
係 佢地D員工開完個FACEBOOK POST
轉個頭開埋係連登宣傳
超級做到野加幫手

跟住講句佢利用呢點做MARKETING 又會比人BLOCK架啦
偽藍運輸公司終於露底
尋日做唔黃?
聽日做唔黃?

以你邏輯,
689咪好黃?
最衰係果邊POST 比班打手帶風向加推到傻
呢間野對客對人都唔好
你收撚皮啦
鬥黃撚永遠有破壞冇建設
問你攞建議又比唔到
建設性係0
今時今日有公司夠膽公開撐蘋果已經難啦
淨係識將自己不愉快經驗無限放大
淨講service, 我一年用幾次, so far都無問題, 無miss無爛.
even上年係日本訂口罩, 都用合理速度到香港.
有你呢D傻撚
PR先有野做, 唔見怪
你都on9 有冇話錯你呀咁
不如你又搵間肯表態既集運出嚟啦
SUPER~!!~

我做咩無啦啦要搵?
我又唔係要集運而家
奉旨幫你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞