buyandship唔好撚再扮黃 消費手足血汗

394 回覆
1120 Like 81 Dislike
垃圾公司
成日請勁多打手
你講個間擺明車馬紅資
到底明唔明個重點係邊?重點係佢根本係藍底但扮黃呃手足
如果你話BNS擺明車馬話自己藍底既 咁無問題 咪大家唔幫襯囉
宜家因為有人見到佢扮黃而去幫襯佢 呢個咪問題囉
嗰陣時十間有九間集運都收皮
真 所以我唔評論佢服務
我由頭到尾開POST都係話佢扮黃呃手足
嗰陣疫情爆幾耐冇人知㗎喎
邊有得一早講咗
依家限聚令幾時取消有冇人講到?
佢地尋晚夜一夜都仲MON緊POST
既然Sheldon哥你暗示自己係黃既 點解唔出來解釋下有人抹黑你?
係FB不斷到BLOCK人只會話比人知你身有屎!
幾時又去馬會食飯呀?
嗰陣過完年兩星期已經全部塞死晒
唔係預早安排
係已經塞到連貨都收唔到塞晒機場冇機位之後先安排
不如開個新post la
樓主咪又係扮黃

Bns同曾志偉影相=藍
樓主同Bns打工=藍
你係想問我既睇法既話 我會答你係
宜家仲做緊政府工走去宣誓既無一個係無辜
唔好講D咩要養家要乜乜柒柒
你同呢個政府同流合污就已經唔係人
刪相呢d講到曾經有藍絲朋友就要收皮
刪相絕交 都無用 一定要跟你指示鬥黃

除此之外 你仲有咩證據可以講下
以事論事

利申 三毛鬼港豬藍絲廢老乜都係
咁你覺得多個船運安排係好定唔好?
我嗰時揀咗船運一個月內收咗貨
眼見其他公司企哂喺度冇嘢做得到,冇晒消息貨又出唔到

睇唔過眼依家d人話係空運轉船運係呃錢
我見FB REPLY既其實大部份都話理解同支持決定好過塞死
當然預左有部份唔想
上年過年個陣買口罩個陣間間集運都比人屌到上天花啦 一定唔淨係Bns 苦主區用邊間既人都一大堆
用左幾年so far都覺得幾好 但有嫌疑扮黃會研究下其他option
有睇過hello captain
但好少討論, Facebook更新都好慢, 唔知道穩唔穩陣
同埋佢得美日台灣,英國野歐洲嘢集唔到
我都唔明
唔俾人轉呔㗎咩?

有無員工有最近嘅料爆先
Push
佢所講嘅證據得一九年嗰張相
2021啦大佬
揀咩呀,佢決定架
有得揀都唔會話佢黑店,因為自己決定
依家係佢間鋪自己安排差係咁收貨又做唔到FIFO,之後又唔想買機位賺到盡搞船運wor
同無綫人熟就係藍? 連登仔??
間公司153有份
全球物流當時都死晒
我連郵局寄既都係咁塞成個月
咁又可以點
大家都知呢D情況全世界都避唔到
插黎冇咩意思
呢位人兄所有駁論都勁薄弱
打手定員工
社會運動都成兩年
兩年都唔表態 係囉2021年既尋日突然就變左派蘋果日報 擺明借黃圈上位
有人話佢低調地黃 咁佢唔低調地派?
同埋19年張相又點?社會運動2019年3月就開始 佢7月定8月仲REPOST緊張相
人地一陣又問 你有咩證據 冇證據即係盲反
係囉公司影相 老闆都唔企中間 153同苗生企中間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞