有冇沙駕考車既巴絲(4)

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
我個阿Sir係候生嗰堆但一啲都唔Hea教喎,仲好似幾靚仔,有時望盲區會偷望佢
希望我都派到個咁好嘅
有冇人跟李x安sir學車?
想問下pass完筆試之後,要排到下年9月中先有得考試啱啱駕院就幫我安排左老師,咁之後個大概流程應該係點,求巴打們教教小弟
姓乜
睇下師父係唔係黑名單先,係就彈走佢

考試前早三個月左右睇下師父有冇搵你,冇就你搵佢,夾時間上堂,預左會回得慢d

如果要出面補鐘,預3~4 個月book 定好

個別出名師父要半年約定

利申:自私,十一月中第二take, 四月頭肥左,之後報返沙駕,之後即book 埋出面補鐘
派左個姓莫既,爬過之前d文見口碑好似麻麻不過唔知係咪同一個,如果要轉係咪都冇得咁早
可以一早彈鐘的,你俾錢ga ma
因為連佢人都未見過,所以暫時都唔知佢係咪咁差
我都係未上堂,睇左post,即彈
公海個學神post 有好壞師父list

巴打學乜
考棍van,想問下如果要彈既話係咪打返去同駕院講就得
CS hotline 幫到你
CS 會問你點解要轉,自己識點答啦
我有幾個朋友分別都跟唔同師傅好壞參半啦
只能夠講,頭兩堂已經知夾唔夾
唔夾就唔好勉強要換過個
岩岩補鐘幫後面個絲打考試開路,希望佢pass
巴打
見到你個post特登login
沙田駕院姓莫應該得一個
上年學車就係派佢俾我 果時無睇好壞師傅list
其他巴打講佢既衰野exactly中晒 教得超差
成日揸緊車唔係問埋啲唔關事嘅問題
就係講電話約其他學生上堂
河畔條線要過好多死車 無教過點過
淨係一輪嘴俾指令 望鏡 無車 俾油 快快快
過完都唔知唔明咩情況要做啲咩
佢話係咁嫁啦 自己要睇情況囉
到考嗰日 都係唔識點樣過死車
最後考多石 但個官話我踩brake 太大力 呢樣條友係我學車時無講過我有問題 (轉左另外個場個導師有話我同教番我點踩brake 而無咁chok)
好記得條友上堂都有同我講過啲學生投訴佢 但佢就defend晒完全唔關佢事咁
所以巴打你諗清楚
沙駕派左cfu 俾我了
睇晒沙駕1-4 post 都好似無人講佢

我都係跟姓莫嘅
棍van 一take pass
唔知係咪同一個

我呢個姓莫嘅都幾多口水
同埋唔係個個同佢夾得到

不過佢教係ok
會一步步嚟
你做到佢就教多啲
再做到就再教多啲
我覺得應付考試係冇問題
可能我好彩遇到個好嘅考官
我覺得個官仲冇佢咁嚴

約上堂記住要預早啲搵佢
都幾難約
呢個幾好,仲要幾靚仔
好似伏伏地喎真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞