有冇沙駕考車既巴絲(4)

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
咁你考成點?

我上咗6定7堂,行咗2次多石,未行其他依家要買補鐘
上咗6定7堂,唯有買多幾堂補鐘
下?上6、7堂都未行其他路綫?真係窄窄地,仲要係棍你太睇少河畔個條線
我跟我阿sir嘅教學進度咋我本身冇concept幾時就要開始出街,係依家就快考就覺得根本唔夠時間練
pass 左
你阿sir 想你死?咁都唔講?你阿蛇老定後生?
考邊條線
多石
考棍?個考官咁好同你講衰咩?
自私啊
唔知佢係咸濕定本身就係咁
入多石停車場仲問我識唔識點樣兜
「左邊入去兜返出嚟啊,學車嗰陣記唔記得啊?」
個官老定嫩?你轉波個陣唔Chok 佢條J?實pass你,你都唔識do既
有無人搵過Eric sir同拍檔補自動波van? 想知補知點?
中年,睇落似教咗好多年。佢講過想確保我pass泊位調頭,所以用多啲時間操。好懷疑佢對我pass路試個信心都唔大,所以佢都唔急叫我出街依家聽完你地講我就不停睇片記路線同埋啲動作囉,希望趕返啲進度
泊位調頭我考之前唔記得晒,係考個日考前一節再重溫返,根本記得個幾個點就夠,都係咁樣操作,剩低就係考你吊極力子同車慢軚快,駛唔駛咁多時間?
呢度同隔離個大post都間中有人操到好熟然後考試衰緊張架啦
乙部最慘係基本上你第一手衰咗就已經衰咗一半,所以真係練其實都只係練記岩扭個時機方向
聽個陣阿sir 講衰乙部就丙部都危,因為印象唔好。所以乙部真係不容有失
咁間中都有人肥乙pass丙嘅
不過又調轉講 你自己知衰咗乙
個心理狀態都一定差
除非真係犯咗大錯知道自己肥硬,否則唔好望考牌官點tick
我考個陣太大力踩腳制,考官即刻寫野。當時我冇諗咁多,平常心繼續考試。最後一take pass寫野唔代表佢肥你,所以唔好諗咁多
係咪9887 ****嗰位?
9862 ****
衰自己........超速
真係會留意車速架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞