Running Man 討論區 (42)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
組隊玩game吹水大半個鐘
少時嗰集入坑 個開場夾硬除晒所有男member件外套幫少時擋雨
跟住又玩情侶配對
光洙死都要同Yuri一對
如果搵到嘅話都想要條link down返
不過係咪冇中字?
幂PD勁正最鍾意睇佢俾member捉衫領
佢成日撚成員 激到佢地發火
D Game玩到佢地崩潰
佢發明Flying Chair
最記得智孝勁嬲走過去捉佢衫領話個阿叔對住佢講53kg
呢個經典
好似係60幾集咁上下
2011年
東萬FD都好正
變裝笑死人
咪咪
17、18年成日都睇到好火滾,我真係好憎條毒L
冇創意又廢又小氣,完全係靠班mc自己發揮救場先有睇頭
全球計劃搞到佢地勁大壓力,個個禮拜都驚中招
屌老尾贏咗嗰隊去外國仲要自己找數
成日連食飯都要拍,搞到佢地連食飯嗰陣都冇得唞
同依家比嗰陣大神佢地好明顯係唔enjoy錄影
之前唔知孔孝真上嚟嗰集定邊集有quiz game
Member: 點會識呀???
幂PD: 咁而家係咪學到野呢?
Feel到班成員勁想打佢
有冇知大神造型師上果個節目 總是工作係咪冇出中字 搵極都冇
我就係睇完呢段想搵全集 但搵唔到 想聽佢講下點幫大神揀衫
後來佢地幾個再上左幾多集已經證明左
不過全球計劃算係毒撚PD 最好睇個期,
佢設計D game 太廢,寧願睇members 去旅行好過
對馬島玩計步器玩到相燁黑化,
同之後漢娜、相燁、多熙、真英周圍去個幾集都叫好睇,
反而國內個D 集數就真係好悶
最近睇番4個嘉賓固定嘅集數
而家睇番發覺幾撚悶 唔係光洙無啦啦跑左出泥地根本冇嘢睇
之後再睇番啲肥仔PD嘅集數 發覺都係一擔擔
寶弼我至少欣賞佢嘅創新精神先

個idea c&p無挑
好難唔讚
去到外個都玩桶大叔同不能笑game
講真俾佢地舒舒服服去外國做任務,又輕鬆又搞笑
再唔係好似以前亞洲競賽咁都得
全球計劃光洙4次都中晒,大神都中咗3次
haha同世贊玩nevis swings驚到嘔
講真見到佢地咁驚我有時真係笑唔出,可能我太玻璃心啦
毒L係真係好鐘意以折磨佢地為樂
佢臨尾係好返D 既,臨走前有集玩時間倒數都幾有創意
臨走前有一集請申惠善上黎宣傳新電影
套電影同智孝既侵入者同期對打咁濟
毒撚俾智孝fans屌到化
其實佢唔鐘意智孝到都幾出面
成尻日懶係frd到夾band咁又鐘意露面
毒L結婚剩係得智孝同鐘國冇去
係咪咁啱得咁蹺就唔知啦
鐘國有喺BP到抽過水
話自己喺其他綜藝開始唔識搞笑 (佢嗰陣未接熊孩子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞