Running Man 討論區 (42)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
大神訪問提到Running Man
https://www.facebook.com/100044354472815/posts/366806531474493/?d=n

一<Running Man>算是比較快成功的吧“
<Running Man>初期的反應也是'那是在幹嘛?,關鍵時刻是在傳要收掉時,PD接到泰國的贊助,當時說了若泰國的錄影沒能成為反轉的契機,那有可能會終演,所以我們決定要努力做做看就去了,到機場時嚇了一跳,若說是隱藏攝影機,那也太大規模的粉絲們來到機場,甚至池石鎮當時還問了今天有韓流明星來嗎?完全沒想到他們是為了我們而來的,而這部分也上了新聞,我們嚇到,我們國家的觀眾們也嚇到,連製作組也嚇到了,真的沒想到有這程度人氣”

一您是韓流明星啊
“我嗎?(笑)現在因為Covid-19的關係無法辦,但能夠以<Running Man>一起去公演是很令人感激的事,公演初期時,池石鎮去海外公演得到許多粉絲們的歡呼,但一回到仁川機場後,他說好像做了華麗的夢回到現實的感覺(笑),是令人意想不到的經驗!“

— SBS <Running Man>中李光洙下車了
“觀眾們應該會覺得特別空虛,在錄影時我們也一直提光洙,他的空缺沒辦法一下就填補,雖然不知道能做到何時,但我們會加油努力做到最後的”
最近的起心肝睇左559
想問下559入面 喺光洙屋企食雞麵 同 判刑欺騙個part 光洙同鐘國話「喺上面見到光洙」係邊兩集?
有冇圖

判刑欺騙個part唔知點cut好
明曬 前者Ep247 後者Ep106
Thx
今日晏晝睇返놀면 뭐하니?
MSG Wannabe 選拔嗰集
睇到起晒雞皮
鼻叔好可惜呢30幾年嚟做唔到歌手嘅願望
但係聽佢唱歌 把聲真係好有磁性
決賽佢同隊友唱嗰首歌 哇真係聽到眼濕濕
終於可以一圓做歌手上台表演嘅夢想 戥佢開心
呢排鼻叔多咗流眼淚 不過我相信佢係真心嘅
當佢未知道其他隊友都入圍 自己雖然入到圍 但係都唔太開心
因為佢覺得自己既然完成到夢想就已經好滿足 唔想令到後輩冇機會
當佢知道所有人都成功過關之後先放心
抒情歌手
年紀大咗感性啲都好正常既
大神:成日係我節目搞破壞
係上面見過李光洙好好笑
好勁
佢好驚
但係又要扮唔識李光洙 笑到我仆街
做歌手有得上台 又有勁人carry 仲要有話題
點會唔開心
https://youtu.be/gSuAYngyIpA
好似就黎喊咁
下星期一錄影應該又比人拎出黎笑
王鼻真係好著緊msg wannabe
拍左幾個禮拜已經話要送禮物俾班弟弟 每兩個禮拜流一次馬尿
拍RM都唔敢太大聲
唔怪得懵智都抽佢水話拍rm耐都冇試過咁
真 人老左 知道所有野都唔係必然既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞