Running Man 討論區 (42)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
咁回黎做咩
大神同昭旻真係好有火花好好笑
大姐都係 得閒無事話大神食到草味
jessi反而有d厭 某程度上佢令到相燁少左好多發揮機會

利申 個人感覺
朴詩妍直接比人打格
智孝終於著短袖衫
唔妥佢拍節目個陣都做到出哂面,會去先奇
海外fans救左rm
所以之前d人撞到昭旻係some緊
所以佢ig先話冇拍拖
大神訪問提到Running Man
https://www.facebook.com/100044354472815/posts/366806531474493/?d=n

一<Running Man>算是比較快成功的吧“
<Running Man>初期的反應也是'那是在幹嘛?,關鍵時刻是在傳要收掉時,PD接到泰國的贊助,當時說了若泰國的錄影沒能成為反轉的契機,那有可能會終演,所以我們決定要努力做做看就去了,到機場時嚇了一跳,若說是隱藏攝影機,那也太大規模的粉絲們來到機場,甚至池石鎮當時還問了今天有韓流明星來嗎?完全沒想到他們是為了我們而來的,而這部分也上了新聞,我們嚇到,我們國家的觀眾們也嚇到,連製作組也嚇到了,真的沒想到有這程度人氣”

今集有講去泰國呢一幕,估唔到嗰陣開始咗無耐,就可能要摺,好彩有泰國班fans,等班高層知道佢哋啲人氣咁勁
而家睇梗,15分鐘智孝好似都未講到完整一句野在石重突登cue佢
權烈原來去左第6感
重要一開始就話係談話節目 今次重要無左光洙,另外幾個要係咁講野
會失控
王鼻x2=hahax2=kjk

btw王鼻真係要放低咗架子之後先真係好笑
想問下而家邊度有得BT?想放入手機睇
佢喺閒著講過 自己底線好低 唔噴口水就得
已收藏+正評
底線低 eq 高唔易嬲姐
但放唔放得開又真係另一件事
泰國係第50集,我記得開頭running man大部份都係凌晨商場拍多
駛得幾多錢??50集就想cut?
寶弼:製作費唔夠
智孝:
rm拍攝一次用幾多人
個度都大洗費
book場
仲有D工作人員呢啲
每人一個vj & pd 跟住跑已經多人過人
又要ot
新版桶大叔
平時閒閒地起碼5分鐘先出到句聲仲要係廢話
今集主題更加玩鳩佢

舊pd係衰 但智孝表現差左好多都係事實 係間唔中有啲啲野睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞