Running Man 討論區 (42)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
都好大機會只係個人停工既
不過好慘啵 本身集數已經唔多
⚠ 美珠同團成員確診, 美珠篩檢陰性, 進入居家隔離
⚠ 第六感已預錄很多集, 不會影響播出
⚠ 第六感成員不列入居家隔離對象 (沒有重疊到)
女團Lovelyz成員徐智秀確診新冠肺炎, 被分類於密切接觸者的美珠也進入居家隔離, 因此<第六感2>錄影取消.
tvN<第六感>方面表示"成員美珠新冠肺炎篩檢陰性, 將進入兩週的居家隔離, 因此這期間不會有錄影, 放送也會如期播出"

https://www.facebook.com/yjschinesenews/posts/361340025354477
淨係美珠停兩星期唔拍攝
得8集既話就少2集出演
智孝本身太屈機
連整容都需要
雖然年近40+素顏
都屌打大量女星

只要佢keep住唔好太肥
應該仲會繼續靚落去

女人最靚嘅化妝係咩呀
唔係咩神仙水
係笑容呀
其實都睇得出殘左 但仲係好靚 當年fans meeting 真人化埋舞台妝真係好靚
【南韓串流平台播放排名】

南韓影視串流平台seezn公布2021年上半年的播放排名數據

第一位 《玩什麼好呢》
第二位 《Running Man》
第三位 《我獨自生活》
第四位 《尹Stay》
第五位 《劉Quiz On The Block》
第六位 《驚人的星期六》
第七位 《鋼鐵部隊》

資料來源:http://www.wikileaks-kr.org/news/articleView.html?idxno=110057

頭5大神有3套
估唔到rm仲有第二
寶弼做主pd 之後多返好多人睇
其實唔太關事係口碑好番好多
只係之前用傳統計收視既方法就已經唔準
TVB仲用尹stay取代RM
口碑咪就係靠寶弼救返
我覺得老金平時都會盡量唔浪費
但熊孩子放大得太誇張
睇佢家族的誕生嗰陣都冇咁誇張
光洙尾2嗰集洗碗懲罰佢都係開大水喉啦
真 得班蝗蟲期期屌之外 其餘一律好評
口碑好 收視自然好
我覺得成員可以比之前更加早收工
心情好 錄影會更加好 做番個口碑
其實尹食堂好睇d 不過尹stay都ok既
第六感2 第一集 最後 真係估唔到
繼續揀最真嗰個就係答案嫁啦 係估唔到請埋人
其實睇RM多數係後生
當年讀書追開既依家可能都要返工,所以追唔切電視直播
咁上網重溫都係可以預計
個排名依家咁講可能有少少馬後炮,但其實係合理
你睇前個排收視低到都唔摺就知RM其實仲有市場價值
同前兩年fan meeting其實應該搵大啲場地,當年好似好多人都抽唔到,而製作組都冇預計過咁多人
最近好努力想儲番哂舊RM
想問吓有無ching會有EP 18同42
試咗兩個link都唔得 感激
真 我都留意到
根本係熊孩角色需要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞