Running Man 討論區 (42)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
以前次次都係懲罰,冇獎品啲人點會想贏
個心態就變左淨係唔輸就得
起碼有獎品先吸引到頭幾位嗰啲爭下
啲懲罰黎黎去去都係嗰幾味
一係癲到要釣魚
話唔係針對智孝都負評
成part cut左韓綜根本好常見
Haha 王鼻以前都成日比人成part cut左
你屌毒撚廢正常但如果屌佢針對既就解釋唔到大神係咁同佢合作啦
釣魚就拍幾個鐘但播得幾十秒
一係就冬天玩水炮
或者玩cream
有一排啲game就次次都係輪盤同埋筒大叔
專登搭10幾個鐘頭飛機去英國都係玩呢兩樣野
搵集舉個例 連埋嘉賓12個人玩被人掟水氣球
除咗智孝 其他11個就算有D人悶 都用快鏡過
淨係得智孝成段係cut咗 搞到我都覺得條毒撚有心囉
下個下車應該真係智孝
不停FADE OUT 佢啲參與度
cls又負評
你地解釋下點解大神仲係咁同毒撚合作啦
唔通大神明知毒撚針對智孝都唔介意咩
認哥愛子有時都成集冇咩鏡頭又針對咩
韓綜一向係覺得唔好笑就成段cut
star king 班idol都成日屌自己成part比人cut
認哥個結他手被人cut到直接下車
都話我認同毒撚廢 但廢唔代表針對
老實講 我明佢唔係針對 佢係覺得智孝唔好笑
但問題係佢覺得好笑嗰D 我唔覺好好笑啊嘛
但又格硬逼我睇佢自己鍾意嗰D
見好多觀眾都出聲同佢講 佢都係keep住要咁做
唔係因為成員 真心唔好睇
唔係轉咗寶弼 好返D
同埋智孝都講咗做到最後
係唔知會唔會反口
所以我認同佢廢啊
第六感同美秋里都睇得出
但韓國觀眾buy咪繼續有得做
但ff佢針對完全諗多左
唔係針對 係"趕客"囉
但上面個個都講針對
講開毒撚cut鏡頭既話
想講今集第六感條撚樣可以連食完第三間俾提示個part都cut哂
我仲以為miss咗,專登較前少少睇番,點知真係cut咗
連咁重要既提示都可以剪哂,而又放時間落無聊game到
依個係能力問題
因為佢有幾集智孝多返分量
主要係因為太多人話唔見咗智孝所以下集比返多小小
一見又小咗人嘈 下集又cut返 感覺咪似針對囉

仲要成日show比人睇到智孝講野個咪唔收音
後期仲要成日搵位出鏡 唔憎佢先假
能力衰 仲要樣衰但搏出鏡
今集第六感大神又比昭旻逗到爆笑
最近薛仁雅黎嗰集rm又係咁 大神好buy昭旻d無厘頭行為
多謝絲打
如果佢下車嘅話諗到嘅原因都係結婚生仔
係咁嘅話都好丫,會好戥佢開心
佢艾滋名又夠膽改做ironman 不過佢醒開private
邊個盲粉咁得閒係咁負評
出黎解釋下點解大神要係咁同毒撚合作啦盲粉
巴打要學習吓唔好咁介意負評
睇到燥
駁唔到剩係識負評
諗返都覺得悶,集集半個鐘介紹嘉賓,巴士game,桶叔叔,然後懲罰又不斷repeat。Feel到成員都有怨言,唔太鍾意個pd
毒撚有幾廢係不爭嘅事實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞