[NS] Monster Hunter Rise (82) 佛系大細金

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
集集都用咁既理由去護航就食屎架啦
神護石講緊幾千億分之一添
Mhw/ib由珠到武器全部都係肯花時間就可以刷齊
已經好影響人刷落去嘅意欲
最on9真係百龍夜行,唔知出嚟做乜
比人練打首領怪, 玩家無限復活和升 HR 經驗值
DKLM AR
大金左仲有得更新大...我要細呀
直接狩獵任練咪得有得request喎..特登入百龍嘥時間先打到把撚
首領怪冇裝出真心ON9
打黎唔知為乜基本上打完一次就唔會再打
以MHW既拖長大法去做MHR既應該會係咁:

3.0: 爛閪化百淵雷神
首先整個好大既百龍場, set隻血厚肉質極差既風神龍就係咁響個場飛黎飛去唔打你, 得閒先用條尾fing開你咁, 你就響個百龍場搬炮彈打甩佢d毛打到有掉落物, d毛掉越多個進度lv就會升. 到飛到10分鐘左右就正式飛入個主戰場比雷神去食變真雷神, 真雷神會依照風神甩毛既程度(進度lv)去決定佢自身既血量, 隻風神甩毛越多代表佢削弱越多最後隻真雷神你先可以限定時間殺到如果唔係佢就飛走再開下一鋪, 殺到一隻真雷神成個流程大慨一粒鐘
獎品池就set百龍武器有5個slot位, 果5個位既百龍技能全部要抽
然後天彗就收埋同今個月底4.0先出, 到8月就增加一堆百龍技能要你重新再打過真雷神
即刻變到超耐玩既神驚
1重徹 2太刀 1冰貫弓
應該係百龍技全部要用特別素材抽
隻素材要分武器種

有咁肝得咁肝 但係又扮到唔係完全random
俾個假希望你會好快刷齊就神game

護石呢啲咁易刷到粒用得嘅
但係神石又咁難刷嘅點上得枱
練solo都係護航
芒亨一直都係練屠龍既game嚟喎
你係咪玩錯game?
Ta都係咁練嫁咋
2G好多老玩家打每條龍9999㖭
今集使鬼練咩
有冇巴打刷大細金?
用其他武要
我諗個意思係,
集集都可以solo, 咁集集一樣耐玩?
我意思純粹係
練solo可以提高耐玩度
集集都係咁
而唔係每一集耐玩程度一樣
所以401咪話集集講呢句就食得屎
solo/TA只係代表MH呢個系列可以好耐玩,用嚟defend嗰集就冇咩意義
咁芒亨就係一向集集都係咁玩
係芒亨特式嚟
所獎我咪問佢係咪玩錯game囉
利申定先
我係認同
完整版既3.0 rise 係比x冇咁耐玩
補多句,你想既好多野刷同整裝備
整完封game整嚟做咩?
最後都係用嚟練solo屠龍
或者都係用嚟群揪圍下條龍
練打怪一直都係芒亨重點、唔明有咩問題
仲未返到屋企,好想開game打大細金
練怪係其一啦 其二係打寶驚見唔到終點 起碼要好似world 要刷強壁強弓ib刷攻2達人2咁有個目標 人有我都要刷到嘅心態今集rise 俾唔到
應該係重弩巴打控得好先咁快
咁護石冇終點
係真係令world入坑既冇咩目標既
我自己以前刷開石都覺得今代啲石難搞左
可能冇一個任直接刷
所以我自己都隨緣咁刷
有用就用、冇用就用普通石混下裝頂住先
首領角龍+三首領 2AMDYW
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞